Ders çalışırken kitap olmalı mı? YouTube'da izliyorum, yardım.
27 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Sınav da video sana çok yardımcı olmaz. Soru çözmen, Kitap alman daha iyi olur.
sana tek tavsiyem tabletin varsa telegramdan pdf indir oradan çöz ya da dinle yoksada al fiyatlar çok uçmadan bende bu sene çalışırken hep kitaba para verdim bir süre sonra ailem yeter artık dedi kalemli tablet aldık sonra süreci o şekilde yürüttüm
@Eliffuzmz yani ben bulmuştum hepsini piyasada ne varsa ama sana kalmış bir şey benimki bir tavsiyeydi
Çok teşekkür ederim yinede 🥰🥰
ne demekk 💗
Not al ilerde konuyu unuttuğun zaman bir videoyu 10 kere izlemeyeceksin ayrıca film izlemiyorsun verim alamazsın not al 😡
Kitabım varken de mi not alayim
Kitabın varsa not almana gerek yok altını çizmek ve hocanın önemli dediği yerleri kitabın köşesine filan yazsan yeterli maksat ileride tekrar etmen kolay olsun ama ben biyolojide alıyorum kitabım olsa bile
Tekrar nasıl ediyorsun peki Türkçe tarih falan
Önce soru çözüyorum unutmuşmuyum diye unutmussam notlarımı okuyorum bide soru çözümü izliyorum o konuyla ilgili gine cozmezsem konu videosu izliyorum mecbur
Bir günde kaç konu bitiriyorsnz bana hocam şey demişti tüm ders zor olur 2 ders bitir demişti
O senin çalışma saatine bağlı bişey günde 8 9 saat çalışan biri 2 dersten fazla bitirir 4 5 saat çalışan biri 2 3 bitirir
Bir gün tüm derslere mı çalışıyorsunuz yani sizde
Yok tüm dersler fazla gelir yarım yamalak çalışırsın 1 derse ben mat problem geo kesin çalışıyorum hergun bide yanına zaman kalırsa 1 ya da 2 fen dersi koyuyorum o kadar
Sadece videolar yetersiz sen film izlmeyeceksin bir soruyu çözüp notalmaan gerekecek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Özlem, merhaba! 😊 YKS gibi önemli bir sınavda başarıya ulaşmak için farklı kaynaklardan faydalanmak harika bir fikir. YouTube videoları dersleri anlaman ve konuları görsel olarak pekiştirmen için çok değerli olabilir. Ancak sadece videolara bağlı kalmak yeterli olmayabilir tatlım. Kitaplar, konuları derinlemesine öğrenmek, farklı soru tiplerini görmek ve bolca pratik yapmak için vazgeçilmez birer kaynaktır. 📚 Kapsamlı bir hazırlık için ikisini bir arada kullanmak en verimli yöntem olacaktır. Unutma, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacaksın! Kariyer yolculuğunda her zaman yanındayım. 🥰