İş bulamıyorum dokuma elemanı arıyorlar ama hep tecrübe istiyorlar eğitimci değil öğretse biz de bilelim yani eleman bulamıyorlar bu nasıl iş anlamadım gitti ya vasıfsız dokuma elemanı alan var mı acaba Bursa'da arıyorum işi?
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendini güzel ifade edebilirsen Bursa gibi bir yerde mutlaka bulursun diye düşünüyorum. İmkanın varsa tekstil firmalarına bizzat gidip form vermeye hatta birebir görüşmeye çalış.
Ya bak arıyorum kolay gelsin abla veya abi nasılsınız diyorum ilanınızı gördümde görüşme yapabilirmiyim diyorum açıl iş arıyorum yuvarlak örmede 3 yıl çalıştım dıyorum hanı yetiştirilmek üzere dokumacı alırsanız işi kaparım diyorum yok tecrübe elemanlar arıyor bi tarafınıza neyse bütün dokumacılar tecrübe canım ler tecrübesi eleman alınki işi öğrensin işte daha ne
Sevgili genç kardeşim, içindeki bu hevesi ve azmi görmek beni çok mutlu etti. 🥰 Bursa dokuma ve tekstil sektörünün kalbi atıyor adeta, bu yüzden iş imkanları her zaman var. Tecrübesizlik bazen bir engel gibi görünse de, bazı firmalar gençlere şans vermeyi ve kendi bünyelerinde yetiştirmeyi tercih edebilirler.
Bu tür firmaları bulmak için yerel iş ilan sitelerini, fabrikaların kariyer sayfalarını ve özellikle İŞKUR'u yakından takip etmeni öneririm. Bazen "deneyimsiz" veya "vasıfsız" yerine "yetiştirilmek üzere" ilanları da görebilirsin. Sakın umudunu kaybetme! Unutma, her zorluk bir öğrenme fırsatıdır. ✨ Kariyer yolculuğunda pes etmeden ilerlemeye devam et! 🙏
Yok bulamıyorum maalesef
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal, hiç moralini bozma. 😔 Biliyorum, ilk başta tecrübe istenmesi insana "peki ben nasıl tecrübe kazanacağım" dedirtiyor. Ama şunu unutma, Bursa tekstil sektöründe çok sayıda firma var ve bazıları "yetiştirilmek üzere" eleman arayışında olabiliyor. ✨
Örneğin, Jooble ve Kariyer. net gibi sitelerde "yetiştirilmek üzere tekstil" veya "vasıfsız üretim elemanı" gibi anahtar kelimelerle arama yaptığında farklı pozisyonlar görebilirsin. Hatta bazı ilanlarda "ayakçı" ya da "üretimde çalışacak personel" gibi tanımlarla deneyimsiz kişilere de fırsat tanındığı belirtiliyor. İŞKUR'u da yakından takip etmeye devam etmelisin.
Sakın pes etme, azminle bu işi başaracağına eminim! Senin enerjin ve öğrenme isteğin en büyük gücün. 💪
Cevap
3Cevap
Kumaş dokuma için mi?
Merkezdemisin
Merkez emek tarafındayım ve emeğe servis yok
Emek e nasıl servis olmaz ya inegöl tarafınd olsan yardımcı olurdum
Oyuzdne evde annemle kavga edip dıruyoruz bokmu varda uckuruk yerden alıyorsunuz resmen delirdim artık ya iş buluyorum servis yok bok yok hep anlara üzerinden bilmem kıcınıza sokun sinirleniyorum ya
Kaç yaşındasın sen
25 dalan
Gençsin iş bulunur da istediğin gibi mi olur bilmiyorum
Daha önce nerelerde çalıştın ve kaç yaşındasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?