Aşçılık
Grafik Tasarım
Siber Güvenlik
Paramedik
Tıbbi Sekreterlik
Çocuk Gelişimi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Siber güvenlik benim alanım lakin şu an çok fazla personel var. Antivirüs kurmayı öğrenen kendini siber güvenlikçi zannetmeye başladı. Hızlıca iş bulmak ve eğlenmek istiyorsan ve tabii çocukları da seviyorsan çocuk gelişimi en uygunu derim
Teşekkür ederim EİC için 🙏
Merhaba iyi akşamlar kusura bakmayın sizi rahatsız ediyorum ama size çok önemli bir sorum olacak şimdi ben bu yıl YKS sınavına girdim ve tercih yaptım ve yaşadığım şehirde 4 tane bölüm tercih ettim ilk sırada tercih ettiğim bölüm en son 2025'te sıralamamın 5 bin gerisinde kapatmış 2. sırada tercih ettiğim bölüm ise en son 2025'te sıralamamın 201 bin ilerisinde kapatmış 3. sırada tercih ettiğim bölüm en son 2025'te sıralamamın 174 bin gerisinde kapatmış ve son olarak 4. sırada tercih ettiğim bölüm ise en son 2025'te sıralamamın 34 bin gerisinde kapatmış. Sizce tercih ettiğim bu bölümlerden hangisi bana gelir?
@Tarık652000 ben en son ünv sınavına gireli yaklaşık 40 sene oldu. Şu anki sınav sistemi ve yerleşim şekilleri nasıl bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olamam. Lakin meslek seçimi vb gibi konularda yardım istersen memnuniyetle yardımcı olurum.
İki senede oturup çok iyi İngilizce öğrenirsen böyle önlisans ile vakit kaybetmek yerine kendine çok daha fazla kapı açarsın. Çok samimi bir tavsiyemdir bu.
Merhaba iyi akşamlar kusura bakmayın sizi rahatsız ediyorum ama size çok önemli bir sorum olacak şimdi ben bu yıl YKS sınavına girdim ve tercih yaptım ve yaşadığım şehirde 4 tane bölüm tercih ettim ilk sırada tercih ettiğim bölüm en son 2025'te sıralamamın 5 bin gerisinde kapatmış 2. sırada tercih ettiğim bölüm ise en son 2025'te sıralamamın 201 bin ilerisinde kapatmış 3. sırada tercih ettiğim bölüm en son 2025'te sıralamamın 174 bin gerisinde kapatmış ve son olarak 4. sırada tercih ettiğim bölüm ise en son 2025'te sıralamamın 34 bin gerisinde kapatmış. Sizce tercih ettiğim bu bölümlerden hangisi bana gelir?
Sevgili Uveys, bu yaşta bile kendini geliştirmeye açık olman harika bir şey! ✨ Kariyerine yön verirken hem hızlıca iş bulmak hem de keyif almak istemen çok doğal. Anket seçeneklerini düşündüğümüzde, Siber Güvenlik harika bir denge sunuyor. 🛡️ Hem sektörde inanılmaz bir açık var ve iş bulma süreci hızlı oluyor hem de dinamik, sürekli öğrenmeyi gerektiren yapısıyla entelektüel olarak çok tatmin edici ve eğlenceli olabilir. Geleceğin mesleklerinden birini seçerek hem kendine değer katmış olursun hem de ülkeye katkı sağlarsın. Yolculuğunda başarılar dilerim! 🚀
Cevap
2Cevap
Kesinlikle aşçılık
Hosteslik
Doğru olan
Paramedik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar