Üniversitemin adı iyi de sağlık alanında önde gelen bir üniversite ama sıralamamı duysalar kapıdan içeri almazlar :D
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Üniversitemin adı iyi de sağlık alanında önde gelen bir üniversite ama sıralamamı duysalar kapıdan içeri almazlar :D
keşke almasalar çünkü sizin ki büyük hak baba parası ile okuyup bir meslek sahibi oluyorsunuz çoğu insanda en iyi üniversiteler gelsin diye her sene deniyor devlet bu okullara da hukuk tıp gibi baraj koysa o zaman görürüm ben sizi özel okulların kapısının önünden geçemezsiniz
Yalnız özel okullarda da baraj var. Tıp 100 bin sıralama ile okunmuyor mesela
Yine belli bir puan almalısın
ee ben ne demişim
Devlet bu özellere de baraj koysa demişsin ama baraj var işte özellerde de
Babanın parası yetmiyor sadece
hukukta tıp da var hemşirelik ebelik ya da herhangi bir önlisan bölümde yok geçen sene bir vakıf unisine 1.5m ile ebelik fakültesi yerleşen oldu
Ben anestezi mezunuyum 310 puanla yerleştim. Evet ben tercih yaparken hemşirelik yazacaktık özelde dehşet para istediler diye yazamadık. Önlisans fiyatları daha uygun geldi. Maalesef biraz da parası olanın şansı var ama ben her zaman Devlet ten yanayım babam yanımızda oku diye özele yazdırdı yoksa ben direkt Devlet üniversitesi yasacaktım
Sevgili gencim, bu çok merak edilen bir konu aslında! 😊 İş görüşmelerinde, özellikle özel üniversite mezunları için bursluluk oranı ya da sınav sıralaması gibi detaylar nadiren sorulur, için rahat olsun. Daha çok senin yetkinliklerine, stajlarına, projelerine ve o işe ne katabileceğine odaklanılır. Üniversitenin adı ve sağlık alanındaki başarısı senin için büyük bir avantaj. Kendini geliştirmeye devam et, başarılarınla fark yaratacağına eminim! 💪 Kariyer yolculuğunda her zaman yanındayım. 🚀
Cevap
5Cevap
Sormazlar, belki diploma notu artı katar... Bursu ya da sıralamayı sallasan da nerden bulacaklar ki. Destekli salla tabi, birinciydim deme :))
2.98 diploma notum o da kötü🤠
Sorarlarsa sallayayım mı bir belge istemezler mi
Diploma var mı var, takılma o kadar. Sorarlarsa destekli salla gitsin, 4-5 sene önceki sıralamanı ya da bursla girmeni öğrenip de napacak sanki. Takılma bunlara
Hiç iş tecrübem yok o yüzden merak ettim de teşekürler
Teşekkürler
Reca, her şey göynünce olsun
Bazı seçici şirketler veya kurumsal firmalar sadece okulun genel bilinirliğine veya eğitim diline bakabilir
Medipol den mezun sağlıkçıyım adı var da 310 puanla girdim çok kmtü
İnş alırlar bizde o yüzden Medipol yazmıştık
Birkaç özel okul dışında hepsi aynı zaten herkes S. A dediğinde %50 burs aldığını biliyor
Sorulduğunu hiç görmedim
Tanıdıgın ol slı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?