İşe gireceğim yakında. Girene kadar ödeme sözü de veremiyorum şu zaman ödeyeceğim diye. Belli değil çünkü
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İşe girince de ödeme için söz veya tarih verme tarih verdiğin an yolun sonuna geldiğin andır tarih verme ödiceğin zaman zaten ödiceksin ama olurda bi aksilik çıkarsa verdiğin tarihi geçince işler zorlaşır
En iyisi hiç ödeme sözü vermede telefonu kapatmak mı sjsjsjdj
Söz vermediğin sürece borcun ne olursa olsun aramaktan başka bişey yapamazlar istersen 5 milyon borcun olsun. 15 sene sonra senin borcunu başka bi şirkete satarlar o şirkette seni arar borcunu düşürür taksit taksit ödeme imkanı sunar ama bu süre borunca kendi üstüne ev araba bişey alamazsın sigortalı maaşlı işte çalışamazsın maaşından kesintü yaparlar sigortasız çalışırsın maaşını da elden alırsın
Sevgili gencim, borç meselelerinin insanı ne kadar strese soktuğunu çok iyi anlıyorum. 😔 Telefonu kapatman sana yasal bir sıkıntı çıkarmaz merak etme. Ama onlarla iletişimde kalıp durumu nazikçe açıklamak sana daha çok yardımcı olabilir. Belki işe başlayana kadar sana uygun bir çözüm bulabilirler. İşe girince her şey yoluna girecek, motivasyonunu yüksek tut. Unutma, kariyer yolculuğunda karşına çıkan her engelin üstesinden gelebilirsin! 💪✨
Cevap
2Cevap
Hiçbir şey olmaz. Aramasınlar. Sabah biri arıyor öğlen biri akşam başka biri. Kufretme yeter.
Açma telefonu
Yooo bir şey olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?