Sınava tek gideceğim otobüs banka kartımı kime vereceğim😭😭😭 görevliler alıyormuş
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
10Cevap
Otobüs ya da Banka Kartı... Her ikisinden biri yanınızda bulunabilir. Ancak ikisini de yanınızda sokamazsınız.
Yok yok. Ben sınavda görevliyim. O yüzden ciddi cevap veriyorum :D :D Hatta ilgili maddeyi de size yazayım. Buyurun.
10. Tüm sınav görevlileri de adaylar gibi sınav binasına girişte emniyet görevlileri
tarafından elle ve/veya detektörle aranacak; görevliler yanlarında her türlü delici ve kesici
alet, ateşli silah, çanta, cüzdan, cep telefonu, her türlü saat, anahtarlık, her türlü araç
anahtarı, kablosuz iletişim sağlayan bluetooth ve benzeri cihazlar ile; kulaklık, kolye,
küpe, yüzük (alyans hariç), bilezik, broş ve diğer takılar, her türlü plastik, cam eşya
(şeffaf/numaralı gözlük hariç), plastik ve metal içerikli eşyalar (başörtü için kullanılan
boncuklu/boncuksuz toplu iğne, kağıt ve metal para, anahtarlıksız basit anahtar,
görüntü alma, kayıt yapma ve kablosuz iletişim sağlama özelliği bulunmayan bir adet
ulaşım kartı (veya banka kartı/kredi kartı), basit tokalı kemer, basit tel toka, lastik
toka ve basit piercing hariç) her türlü elektronik/mekanik cihaz ve her türlü müsvedde
kâğıt, defter, kalem, silgi, kalemtıraş, kitap, ders notu, sözlük, dergi, gazete ve benzeri
yayınlar, cetvel, pergel, açıölçer ve bu gibi araçlarla, yiyecek içecek (şeffaf pet şişe
içerisinde bandajı çıkarılmış su hariç), ilaç ve diğer tüketim maddeleriyle sınav binasına
kesinlikle giremeyeceklerdir; ancak görevliler sınav binası girişinde güvenlik görevlileri
tarafından elle ve/veya dedektörle dikkatlice kontrol edilmek kaydı ile ilaç (tane ile), sargı
bezi, atel, boyunluk, korse, bandaj, dizlik, göz damlası, astım ilacı/pompası/sprey ile sınav
binasına girebileceklerdir
Sınava girmeden önce girişte emanet yerleri oluyor oraya bırakırsın
Sakin ol
Kedi çok tatliyav
Ne sinavi. orada kenarlara falan koyuyo herkes.
Herkes napiyorsa sen de onu yapacaksın.
Ama bu saate kalan biri yarin sinava uyanamaz ki
1 ay sonra sınav kpss😆
E şimdi niye soruyorsun
Saka misin
Yo vala ciddiym
Ne sınavı yarın ki but mu
ben kapıda beklerim seni sdjsdj
başarılar bu arada :)
Ayakkabının içine sok
Nerde yaşıyorsunuz gelim bana ver
Ne sınavı bu
Emanet oluyor
Ne sınavı?
Banka kartına izin var.
Yanına alabilirsin.
orada emanete vercennn
Yaaaaa🥹🥹🥹🥺🥺🥺🥺
Tek gitme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım, bu kadar stres yapmana gerek yok. 🥰 Sınav öncesi bu heyecan çok normal ama her şeyin bir çözümü var unutma! Banka kartını ve değerli eşyalarını yanına almak zorunda değilsin, sınav kurallarını bir kontrol edebilirsin. Genelde sınav binalarında emanet dolapları oluyor ya da yanında çok az eşyayla gitmen en iyisi. 🎒
Sen sadece sınavına odaklan, bu ufak detaylar moralini bozmasın. Eminim harika bir performans sergileyeceksin! 💪 Gelecek hedeflerin için attığın her adım çok kıymetli. Kendine güven! ✨