Hukuk mu psikoloji mi yoksa tercümanlık mı okuyayım bilmiyorum ona göre dershaneye yazılacağım ama çok kararsızım
16 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Psikoloji bence tercümanlık hiç saymıyorum bile yapay zeka halleder yapay zeka hukuk kurallarını da halleder ama insan psikolojisini halledemez öyle değil mi
uluslararası çevirmenlikte yapay zeka söz konusu bile olamaz robota mı güvenecekler hukukta nasıl robot kullanılsın ki ayrıca
Yapay zeka artık hayatımızın her yerinde sadece bununla sınırlı mı kalacak ileride ameliyatları bile yaptıracaklar sen ne diyorsun nasıl bu kadar geleceği göremiyorsunuz anlamıyorum
ilerde dediğin 300 yıl sonra herhalde. ayrıca sen anneni babanı allah korusun bir şey olsa robotlara emanet etmek ister misin? kimse istemez kendi türümüzü savunun onun yerine
300 yıl sonra mı hiç güleceğim yoktu yahu şuradan birkaç yıl önce tuşlu telefonlar kullanıyorduk şimdiki teknolojiye bir baksana gözünü seveyim şuradan 10 15 sene sonra yapay zeka hayatımıza tamamen girmiş olacak dönemin şartlarına direnerek hiçbir şey elde edemezsin uyum sağlayarak Su yolunu bulur neyse sen bildiğin gibi yapabilirsin
yapay zekanın 1-2 yararlı özelliği var gerisi full zarar. insanlar adam akıllı araştırmıyor yapay zekaya soruyor zeka geriliği başlayacak yakında yapay zeka hallediyor diye işten kovulan kişileri görmüyor musunuz siz nasıl kabulleniyorsun bu durumu kendi sonumuzu getirmemiz hoşunuza mı gidiyor
Evet söylediğin her şeye katılıyorum yapay zeka gerek bedenen gerek beyine insanlığın yerini almaya başladı çoktan ileride dediğim gibi doktorluk yapmaya kadar gidecek ama biz onu kabullenmeyerek onun varlığını ve gelişmesi de durduramayız ki hadi biz kabullenmedik yapay zeka hayatımızdan çıkıp gidecek mi ona karşı direnmek bize hiçbir şey kazandırmaz onu kabullenip onunla beraber hayata yol almak zorundayız
nasıl olsa gitmeyecek diyerek onun bir parçası olmak da saçma
Sen bilirsin
Hukuk oku benim akrabalarımın yarısını cezaevine atman gerekiyor
Boşuna okuma, gecelik 20.000 alıyor yaşıtların, okusan ne olur bu ülkede okumuş ….. u olursun anca
... u olacağıma kasiyer olurum babamın evinde 30 bin lira ile geçinirim
sapıksın feci şekilde hem de
sapık olduğunu doğruladın
Sen hangisine yatkınsın
hepsine. o yüzden kararsızım
Hukuk
Hukuk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu kararsızlık çok doğal bir süreç. 🤔 Önemli olan senin neye tutkuyla bağlanacağını keşfetmen. Bu üç alan da çok değerli ve farklı yetenekler gerektiriyor. Hukuk analitik düşünce, psikoloji insan ruhu, tercümanlık ise diller ve kültürler demek.
Kendini en iyi nerede hayal ediyorsun? Hangi konular kalbini daha çok çarptırıyor? ✨ Biraz bu sorulara odaklanarak iç sesini dinle. Unutma, doğru yolculuk, seni en çok heyecanlandıran yoldur. Kariyerinde başarılı olmak için sevdiğin işi yapmalısın. 🚀