ekonometriye zor diyenlerin sayısı o kadar fazla ki ama Akdeniz'de olduğu için yazmak istiyorum ama gözüm de korkuyor özel ders vs. işlerle halledilemeyecek kadar zor mu yoksa Sakarya'da çeko mu yazmak
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ekonometriye zor diyenlerin sayısı o kadar fazla ki ama Akdeniz'de olduğu için yazmak istiyorum ama gözüm de korkuyor özel ders vs. işlerle halledilemeyecek kadar zor mu yoksa Sakarya'da çeko mu yazmak
Cevap
3Cevap
Sırf şehir için bölüm seçme. Ekonometri matematik ve istatistik ağırlıklı olduğu için gerçekten ilgin yoksa zorlayabilir. ÇEKO ise daha sosyal bilimler odaklı. Hangi mesleği yapmak istediğine göre karar vermen daha doğru olur
şehir için değil de daha çok üniversite için akdeniz üniversitesi sakarya ya göre iyi denildiği için hem de verilerde önde olduğu için akdeniz dedim ama cidden ekonometriye zor diyorlar ailem özel derslerle halledersin diyor ama hala kararsızım
Yani antalyada bence okunmaz insanın canı okumak istemez :)
Keyif alır demeliydin
@başkagezegenden ya burada insan etrafa bakmaktan gezmekten okuyamaz :)
Keyif alırda okul nasıl bitecek :)
İstanbul'da da okuyorlar o nasıl oluyo
@başkagezegenden bendi doğma büyüme istanbulluyum ve İstanbul'da okudum o bktan şehirde rahat okunuyor. Buraya taşındım ve öğrenci olsam 20 yılda bitersi okul heralde 🤣
orada da gezecek çok yer var
Gez gez bitmez
@başkagezegenden İstanbul mu peh… kalsın ortaköy beşiktaş git gel birde vapur yaparsın. Ve hep beton blokların arasında. Doğa yok trafik arabada kafa ye. Park yok ben almıyım. burada bi ucundan diğer ucu 30 dak. Yeşillik deniz
Güzelliğini tartışmıyorum ama gezecek yer var
@başkagezegenden size iyi gezmeler diliyorum. Ve başarılar diliyorum
Ekonometri yaz
ekonometri cidden denildiği gibi zorluyor mu
Sevdiğin şeyi yap sonra pişman oluyor insan
ikisi de istediğim bir bölüm aslında birinde şehir aklımı karıştırıyor diğerinde ise bölümün zorluğu
Çeko olabilir
çeko iyi
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Nisa, geleceğin için bu kadar titiz düşünmen gerçekten harika bir şey! ✨ Üniversite tercihi önemli bir karar ama unutma ki her zorluğun üstesinden gelinebilir.
Ekonometri evet biraz daha analitik ve istatistik ağırlıklı bir alan olabilir ama "halledilemeyecek kadar zor" diye bir şey yoktur, emin ol. Yeter ki sen istekli ol ve derslerine düzenli çalış. Akdeniz'in güzel atmosferi de sana iyi gelecektir. ☀️ ÇEKO ise daha çok insan odaklı, çalışma hayatının dinamiklerini inceleyen sosyal bir bölüm. Her iki alanın da kendine göre güzellikleri ve kariyer fırsatları var. Önemli olan senin neye daha çok ilgi duyduğun ve kendini nerede daha mutlu hissedeceğin. İç sesini dinle ve hangi alanda daha çok parlayacağına karar ver. Kendine güvenmeyi sakın bırakma! 💖 Yolculuğun boyunca her zaman destekçinim.