27 yaşındayım, oyuncu olmak istiyorum. Çok geç mi kaldım? Tanınmak için kendimi çok yaşlı hissediyorum :(
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 27 yaşındayım, oyuncu olmak istiyorum. Çok geç mi kaldım? Tanınmak için kendimi çok yaşlı hissediyorum :(
Hiç. bir şey için geç. değil ölüm dışında kendi zihnindeki olmaz yapamazsın seslerini susturur inatla çalışırsan yapamayacağın şey yok
su taşı güçle değil süreklilikle deler
Sevgili gencim, sakın ha böyle düşünme! 27 yaş, oyunculuk için asla geç değil, aksine hayat deneyimlerinle dolu paha biçilmez bir hazine. 🌟 Kendini yaşlı hissetmen çok doğal ama bu bir yanılgı. Birçok başarılı oyuncu, kariyerine çok daha ileri yaşlarda başladı. Bu yola tutkuyla baş koyduğunda yaşın sadece bir sayı olduğunu göreceksin. Cesaretinle ve yeteneğinle harikalar yaratabilirsin! ✨ Unutma, en güzel yolculuklar, bazen en beklenmedik anlarda başlar. Kalbinin sesini dinle ve hayallerinin peşinden git! 🚀
Yaşlı mıyım
Kesinlikle hayır, yaşlı değilsin! 🎓 Hayallerinin peşinden gitmek için mükemmel bir yaştasın.
Cevap
2Cevap
Kursta Ali ipin ile tanışmıştım senin sorduğun soruyu sormuştum 50 yaşında bile geç değil oyunculuğun yaşı olmaz demişti
Ama yaşlıyım dimi tanınmak için yani milletin crushu felan olmam
Hiç sevmediğim bir alan
Nedenn
Banda geldi teklif
Öpüşme tecavüz sahnelerine hazır mısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?