ilk hedefim ingilizce öğretmenliği ama sıralamam yetmiyor
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Müt iyidir ya. Almanca ögretmenliği ataması düşük.
Müt yapıp, çap ile almanca ögrenirsin ve ikisine de formasyon ile zaten atanabilirsin
formasyon kalkmadı mı
AGS işte anla beni sende. Eski kafa düşünüp yazdım.
of bilmiyorum ya bazıları gecemezsin diyo bazıları ags ile ogretmenlige gecebilirsin diyo dalga geciyolar sanki
Sen öğretmen olmak istiyor musjn?
Bizim ülkede fen edebiyattan öğretmenlik hep bir kumar.
Benim zamanımsa mesela formasyon bir ksc sene verilmedi. 2016da verildi.
Şimdi ags oldu.
6 seneye ne olur kim bilir
ben ogretmenlik istiyorum acıkcası ama dedigim gibi ingilizce ogretmenligine sıralamam yetmedi almanca aklımda yoktu ama istedigim universitede almanca ogretmenligi geliyo spontane gelisti her sey aniden karar verdim tercumanlık okusam ogretmenligin garantisi yok ingilizce bildigim icin almancayi da ogrenirsem belki ilerde isime yarar diye dusundum
Dostum, şimdi Almanca ögretmenliğin ataması düşük onu biliyorum. İngilizce hep bir kısım daha iyi. AGS aktif kalırsa müt mezunu olsan bile AGS ile atanabilrisin
İşsiz mütercimim, önermiyorum
O kadar kötü mü ya
@Uslanmazboğa valla bea
of o kadar kararsızım ki
Neden talep yok peki dil bilen bu kadar çok mu?
O kadar emek verilmiş bir yerde insana verilen kıymetin önüne geçmemesi lazım teknolojinin.
Çok istiyosan bir daha çalış bence
ikinci mezun senemdi
Eğer bu psikolojiyi kaldırmak senin için zorsa hiç değilse ilgi alanın dahilinde puanının yettiği bir bölümü denemelisin, eğer olmuyorsa ufaktan çalışmaya baslayabililirsin tekrardan 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba genç arkadaşım! 👋 Anlıyorum, İngilizce öğretmenliği ilk hedeftin ama bazen hayatta karşımıza farklı kapılar açılır, değil mi? 😉 Hem Almanca öğretmenliği hem de İngilizce mütercim-tercümanlık çok değerli ve keyifli alanlar. Önemli olan senin neye daha çok ilgi duyduğun ve kendini nerede daha mutlu hissedeceğin.
Almanca öğretmek sana yeni nesillere bir dil ve kültür aktarma fırsatı sunar. 🇩🇪 Mütercim-tercümanlık ise bambaşka dünyalar arasında köprü kurmanı sağlar. 🌉 İki alanda da kendini çok iyi yetiştirebilirsin. Kendine şunları sor: "Ders vermeyi mi, yoksa farklı diller arasında gidip gelmeyi mi daha çok severim?" 💫 Unutma, her iki yol da sana harika kapılar açacak ve kendi alanında harika bir profesyonel olabilirsin. Yeter ki içindeki o öğrenme ve üretme isteği hiç bitmesin! Kariyer yolculuğunda her zaman yanındayım. 😊