cidden üniversiteye gidince wow diyebileceğimiz arkadaş ortamı oluyor mu? ben küçük şehirde yaşıyorum dolayısıyla çevrem kısıtlı bu sene üniversiteye geçeceğim çevremdeki tipler dost mu düşman mı belirsiz ne dert dinler ne seni motive eder hiçbir işe yaramayan tipler asosyalilikten kafayı yedim bu sene üniversiteye geçeceğim Ankara ya da ist yazacağım ilk senede sosyalleşip arkadaş yapabildiniz mi ya da hayatınızda belli değişimler oldu mu gerçekten merak ediyorum cevaplarsınız sevinirim
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
isterse değişir okulla ilgisi yok
Değişim içinizdedir. Üniversite ortamı ona yol yordam olmuştur ama sebep değildir.
evet ama uygun koşullar olmuyor maalesf bu yasta böyle evde oturmak insanın çok zoruna gidiyor
eğer ağzı laf yapan bi kişiliksen ortamın içinden geçersin
içine kapanık kişilik isen kendin gibi 1-2 arkadasin olur
Ben aynısını yaşadım çok da bi değişiklik olmadı sadece aile olmadığı için daha özgürsün
of hadi ya ailenin olmaması baya avantaj aslında da arkadaş ortamı falan da iyi olur umarım
Değişiyor genel de ama çok yüksek bi hayat kalitesi bekleme ben Mersin de bekliyordum hayal kırıklığı yasadim
mersine çoğu kişi öyle diyor arkadaşım çağ ünisnde tamamen çıkar iliskisi üzeirnde kurulu demişti tabi bu onun görüşü
Çağ üniversitesinde zaten bi şey bekleyemezsin adana sınırında orası çoğu baba parasıyla ortam için geliyor
Yaptıysan yaptın her yorumuma yazma artık şunu git hocana sor
harbiden
O yüzden istersen mersine de gelebilirsin ortamı iyi
Hayır aksine çok sıkıcı bir ortam
ciddi misin
Evet fazla beklentide olma
sen nerede okudun ki valla beklentim büyük… burada bunca sene aşırı sıkıldım çünkü potansiyelimi yansıtmadığımı düşünüyorum
American school gibi değil çok çıkarcı sahte ilişkiler var üniversitede
evet aslında bunu demek istemiştim Şu an ki yaşadığım çevrede de hep böyle tipler var o yüzden yalnızım üniversitede de mi böyle olur acaba gibianden sordum…
Genelde öyle oluyor
1 milyona kdr yaz bence hocana sor açıkta kalmak istemiyorsan
gidelim yeto
gerçekten…
Değişir ya eskiden kucuk yerde yasıyosan
Karakterine bağlı.
nası
Veren verene