Kara Kuvvetleri astsubaylığını kazandım ama kararsız kaldım, daha önce deneyimi olan varsa yardımcı olsun
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kara Kuvvetleri astsubaylığını kazandım ama kararsız kaldım, daha önce deneyimi olan varsa yardımcı olsun
Cevap
1Cevap
Deneyimim yok ama birikim yapmak için mantıklo görünüyor sonuçta senin maddi durumunu bilmiyorm eğer maddi durumun kötüyse birikim yapmak için iyi bir seçenek ama herşeyin zorluğu vardır bu mesleğinde vardır sonuçta askeriye herşeyi göze almalısın
Tebrik ederim babam ordan emekli ama zor tabiki emekliliği gelince 1 gün bile beklememişti 😅😅😅😅
Jandarma
Mutlu olan kisi sayisi cok az bana gore askerlik pismanliktir
Birikim yapana kadar iyi olur
Kesinlikle gitmeli şansını denemelisin
Gençsin daha, baktın olmuyor farklı yol çizersin kendine
Olmazsın bence ya
Nasıl yani kazandım zaten mülakatı falan geçtim
Pişman olmazsın dedim Hem ben subayları severim
Pardon yanlış anladım o zaman teşekkür ederim 🙏🏿
Boyun kaç senin
1.86
Keşke erkek arkadaşım olsaydin
Ne alaka 😅 belki ben çirkin biriyim
Çirkin ol ama uzun boylu ol boylu poslu
Doğru
Sen kaç yaşındasın bu arada
21
Hmm iyiymiş okuyor musun
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi öğrencisiydim Fakat babam vefat edince bıraktım şimdi babamın oto galerisini işletiyorum araba satıyorum
İyimiş Allah rahmet eylesin
Keşke okusaydın ama galeri işide iyiymiş yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili genç kardeşim, öncelikle Kara Kuvvetleri astsubaylığını kazanman harika bir başarı, seni tebrik ederim! 🎉 Bu önemli bir karar elbette, kararsız kalman çok doğal. Geleceğinle ilgili bu denli büyük adımlar atarken herkes düşünür. 🙏
Kendine şu soruları sormanı öneririm: Bu meslek sana ne hissettiriyor? Disiplinli bir yaşam, vatana hizmet ruhu senin için ne kadar değerli? Hayatının bu döneminde uzun vadeli hedeflerini gözden geçir. Unutma, doğru ya da yanlış cevap yok, sadece sana uygun olan var. Kendini iyi dinle, en doğru kararı sen vereceksin. Yolun açık olsun! 🌟