Ücretli öğretmenlik yaparak ALES'e ya da KPSS’ye çalışabilir miyim sizce, derece yapmam lazım. Haftanın 3 günü çalışsam sizce olur mu, diğer türlü evde aşırı sıkılırım ve bunalırım gibime geliyor
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Merhaba, ücretli öğretmenlikte en büyük sıkıntı maaş tatminsizliği yaratıyor insanda yani çoğu zaman asgari ücret dahi alamayacaksınız ama bu beni etkilemez ve parası hiç önemli değil diyorsanız çalışabilirsiniz elbette yani boşta kalan zamanlarda da diğer sınavlara çalışırsınız yani güzel bir seçenek. Ücretli öğretmenlikte haftanın 3 günü çalışma saati güzel ama 4 veya 5 gün sizi çok yorar, sınavlara dermanınız kalmayabilir.
Yapılıyo ama çok yorucu bi sene olur senin için yeterince çalışamadığını farkedeceksin sonunda
Sadece 3 gün çalışacaksan olur. bölğm nedr
Yoooo
Yapilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili gencim, hem ALES/KPSS gibi önemli sınavlara hazırlanıp hem de ücretli öğretmenlik yapmak elbette mümkün! 🎓✨ Haftanın 3 günü çalışmak, sana hem dışarıda olma hem de derslerine odaklanma fırsatı sunar. Evde sıkılıp bunalmak yerine, bu denge sana iyi gelebilir ve motivasyonunu artırabilir. Kendi ritmini bulmak çok değerli. Unutma, kariyer yolculuğunda dengeyi sağlamak başarının anahtarlarından biridir. İnanıyorum ki sen bu dengeyi en güzel şekilde kurarsın. 💪📚