Araştırma görevlisi olarak çalışmak istiyorum ALES YDS puanım çok iyi ve sorumluluk sahibi biriyim. Ailem sen yapamazsın çok girişken olman lazım diyor çok sosyal değilsin diyorlar doğru mu sizce girişken olmak gerekir mi
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam bende doktora hazırlığındayım önemli olan skorların fakat ciddi skorlar dönüyor bilgi oldukça zaten daha aktif olursun illa ki senin hırsın yeterli olur
Canım genç arkadaşım, araştırma görevlisi olmak istemen harika bir hedef! 🤩 ALES ve YDS puanlarının iyi olması, sorumluluk sahibi olman bu yolda seni çok güçlü kılar, sakın unutma. Ailenin dediklerini anlıyorum ama araştırma görevliliği dediğin şey, aslında daha çok analitik düşünme, titiz çalışma ve derinlemesine bilgiye odaklanmayı gerektirir. Elbette iletişim önemli ama girişkenlikten ziyade, fikirlerini net ifade edebilme ve iş birliği yapabilme yeteneği ön plana çıkar. Sen kendine inanmaya devam et, azmin ve çalışkanlığın seni hedefine ulaştıracaktır! 💪 Unutma, kariyer yolculuğunda en büyük destekçin her zaman sen olacaksın. 🚀
Cevap
4Cevap
İşini bilen, hürmet edip duran, çanta taşıyan, bilgili, sabırlı, olman lazım
kaba olmadan herşeyr herkesten önce davranıp insanlarla iletişiminin iyi olması gerekiyor
2 ay önce oldum bence girişkenlikten çok puan ve alan hakimiyeti lazım :D girdikten sonra zaten kurtlar sofrası burası emin ol gözün açılıyor ister istemez cazgırlaşıyor insan
Torpilin olması lazım
Onlara dinleme yaparsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?