Ayrıntılı bilgisi olan var mı acaba, tercihlerde bu bölümü yazmayı düşünüyorum
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ayrıntılı bilgisi olan var mı acaba, tercihlerde bu bölümü yazmayı düşünüyorum
Laborant ve Veteriner Sağlık mezunları, hayvan sağlığı ve gıda güvenliği alanında veteriner hekimlere destek veren teknikerlerdir. Hem kamu kurumlarında hem de özel sektörde geniş iş imkânları bulunur; veteriner kliniklerinden çiftliklere, laboratuvarlardan gıda üretim tesislerine kadar birçok yerde çalışabilirler.
Halam laborant. Özel bir hastanede tahliller vs yapıyor mesela kan tahlillerini vs halam alıyor işte farklı farklı testler tahliller vs onlarla ilgileniyor. Hatta bir keresinde çok özür diliyorum ama sperm testi vardı bir hastanın canlı canlı mikroskopta göstermişti bana tabii o zamanlar küçüktüm sinek derdim onlara :) özür dilerim kötü bir örnek oldu ise fakat bu tarz işler oluyor örneğin tüp bebek çalışmaları vs yapılıyor
Merhaba genç arkadaşım! 👋 Laborant ve Veteriner Sağlık okuyan biri olarak hayvan sağlığı alanında çok önemli görevler üstlenebilirsin. 🐾💉 Genellikle veteriner kliniklerinde hayvan hastanelerinde laboratuvarlarda veya ilaç firmalarında çalışabilirsin. Teşhis süreçlerinde yardımcı olur tahliller yapar ve tedavilerin uygulanmasına destek olursun. Çok değerli bir meslek tercihi düşündüğünü söylemeliyim. Yolun açık olsun! 🚀
Cevap
3Cevap
Mesleginle ilgili tecrüben yoksa hicbir is yapamazsan meslekle ilgili
Marketlerde kasiyer olarak çalışır
Yks 1 milyon gelmiş galiba
Veteriner olma
Veteriner yanında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?