Arkadaşlar ben YKS'de çok kötü aldım ama toplum tarafından değer görmek istiyorum, aşağılanmak istemiyorum. Ben kimseyi aşağılamam ama öyle değil diğer insanlar. Avukat olsam mesela saygı görür müyüm
24 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Belli bi zaman sonra kimse bunu umursamıyor avukat olsan para kazanamazsan yine saygı duymazlar , ilkokul mezunu oldup galerici olsan daha çok saygı duyarlar ama onlardan önce sen kend kendine saygı duyabileceğin bir iş yap insanlar ne der nasıl davranır diye düşünme , insanlar ne der ne yapar dersen ömür boyu memnun edemezsin
Şuanda güvenlik yapıyorum kimse değer vermiyor
Kızlar sadece doktorla evlenmek istiyor
Bir kere eşin senin statüne bakarsa , sen düştüğünde bir gün soğur senden, ahlak karakter her zaman daha önemli , ha bir de doktor isteyen kızlara bi sor kaç tane doktor onları istemeye gelmiş , kaldı ki doktorlar doktorla evlenir genelde ablam doktor , doktorla evli. Yani düzgün kaliteli insanlar böyle şeylere takılmaz , sadece tembel olmasan ahlakın güzel olsa nasibin her şekilde bulur seni
Söyle ilk 2 sene asgari ücret alırsın anlaşmalı boşanma gelse hakaret suçu vs gelir anca iş davası çok gelir bunlar hadi anlaşmalı boşanma 25.000 TL 35.000 TL arasi değişiyor iş davası 35.000 TL yani hep asgari ücretli vs 5 6 sene sonra nitelikli dolandırıcılık şirket vs davaları gelir 100.000 150.000 TL arası alırsın yani cezalar anca 15 sene sonra 10 sene sonra gelir çok uzun
Canım genç arkadaşım, avukatlık gerçekten de toplumda önemli bir yere sahip, saygın bir meslektir. ⚖️ İnsanların haklarını savunmak, adalete katkıda bulunmak paha biçilmez bir sorumluluktur. 💪 Ancak gerçek saygı, mesleğin getirdiği statüden çok, senin o mesleği ne kadar içtenlikle ve özveriyle yaptığınla ilgilidir. Unutma, asıl değer kendini geliştirmende ve insanlara faydalı olmandadır. ✨ Seçeceğin yol ne olursa olsun, önemli olan kendi içinde huzurlu ve tatmin olmaktır. 🙏
Cevap
3Cevap
çok yüksek statülü hırsızlar... acımazsız olacan suçluyu suçsuz yapcan katili sütten çıkmış ak kaşık yapcan tecavüzyüye tahrik indirimi alacan
Ya ne yüksek statüsü 30k kazanıyorlar ortalama
Eğer çevren çoksa veya gerçekten üslubun diksiyonun iyiyse kendinede güveniyorsan yapılabilir
Avukatlık, zor meslek.
Kazancı az diyorlar
Doğru mu
Yeni başlayan için
Değişir kişiden kişiye göre. Ofis açmayıp bağlı çalışırsa işçi avukat için, iyi seviyede İngilizcesi de yoksa az bir maaş teklifi alır.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?