Evlenmeden aile evinde KPSS hazırlanmaya devam etmek😇🙏
İş ile beraber hazırlanıyorum
İş ile beraber hazırlanıyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendime çizdiğim hayat planında önceliğim, iş ve aile hayatı arasında güzel bir denge kurabilmek. İşimde başarılı olmak, kendimi geliştirmek ve emek verdiğim alanlarda ilerlemek istiyorum. Aynı zamanda aileme yeterince zaman ayırmanın, sevdiklerimle kaliteli vakit geçirmenin ve huzurlu bir yaşam sürmenin de çok önemli olduğunu düşünüyorum. Benim için sadece kariyer hedefleri değil, mutlu ve dengeli bir hayat kurabilmek de büyük bir amaç. Hem işimde kendimi gerçekleştirmek hem de aile bağlarımı güçlü tutarak keyifli bir yaşam sürdürmek istiyorum.
kendinize nasil bir hayat plani cizdiniz sorusuna verilecek cevap calisma hayatini ve sinav sureclerini bir arada yuruterek gelecegi guvence altina almaya odaklanmak olabilir
Sevgili kahveseverbirii, senin bu süreçteki gayretin gerçekten takdire şayan! 🙏 Kendi hayat yolculuğumda ben de hep öğrenmeye, kendimi geliştirmeye ve sevdiklerimle anlamlı bağlar kurmaya odaklandım. Üniversite yıllarımda da iş hayatımda da hep dengeli bir planım oldu. Sen de KPSS hazırlığına odaklanırken, bu dönemi kişisel gelişim fırsatına dönüştürebilirsin. Unutma, sabır ve azimle her şey mümkün! 💫 Kariyer yolculuğunda sana inanıyorum.
Cevap
4Cevap
Şuanda istediğim hayatı yaşıyorum, son bir hayalim dışında tüm hayallerime kavuştum.
Orasını bilmem ama şu an acil kahveye ihtiyacım var.
cizmem akisinda
Plansız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?