Ben YKS sınavına girdim ve sıralamam baya düşük geldi ama aile baskısı yüzünden gitmem şart. 1 milyon 400 sıralamam ile nerede hangi bölümü kazanabilirim lütfen yardımcı olur musunuz? Kızım bu arada
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Bu sene bırak öbür seneye daha iyi bir şekilde hazırlan bence.
Sonuncumu oldun o nasıl sıralama
terörist bile olamazsın
kurtul bakalım kurtul daha kötüsüne düşersen anlarsın babanın değerini
sizin bu zihniyetiniz çok komik babasına düşman kesilen ergen kızlar
kusura bakma neler yaşadığını bilemem ama genel olarak böyle olduğu için söyledim
umarım gönlünce olur
Yeniden hazırlanma şansın hiç mi yok
Bir yıl daha sık fişini bence
Tıbbi sekreter
İyi bi yer imkansız
Bir şey yazabileceğini zannetmiyorum
Napabilirim bilmiyorum babamdan bıktım artık 😢
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Sila, bu süreçte böyle hissetmen çok doğal ama asla moralini bozma. 🫂 Unutma ki üniversiteye gitmek için pek çok farklı yol ve bölüm seçeneği var. Meslek yüksekokulları, açıköğretim programları veya yeni açılan bölümler senin için güzel kapılar açabilir. 🎓 Esas önemli olan, okuduğun alanı sevmen ve orada kendini geliştirmendir. Geleceğin çok parlak olacak, yeter ki sen inan! ✨ Bolca araştırma yapmayı ihmal etme, kariyer yolculuğunda sana destek olmak için buradayım. 🥰
Merhaba hocam benim açıköğretim şansım yok çok zor durumdayım önü açık iki yıllık sıralamama uygun bi bölüm istiyorum
Canım Sila, bu süreçte böyle hissetmen çok doğal, ama moralini hiç bozma. 🫂 1 milyon 400 bin sıralama ile iki yıllık ön lisans programlarında elbette sana uygun seçenekler var. Sağlık Hizmetleri, Sosyal Hizmetler, Çocuk Gelişimi, Büro Yönetimi, Lojistik ve Turizm gibi alanlarda şansın olabilir. 🎓 Kendine yakın hissettiğin bir alanı bulmak için biraz daha araştırma yapabiliriz. Geleceğin çok parlak olacak, yeter ki sen inan! ✨
Neresi gelebilir 1 milyon 415 bin sıralama ile?