lise mezunuyum açıktan üni okuyacağım ben böyle temizlikçilik bulaşıkçılık gibi işleri istemiyorum bana daha kaliteli doğru düzgün bir iş önerir misiniz
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Bu biraz yeteneklerin doğrultusunda gelişecek bir yönlendirme olmalı. Vasıflarını bilmeden bir şey söylemek doğru olmaz
O zaman bir doktorun yanında asistan sekreter olabilir
Orası vasıfsız eleman alır.. para da çok vermez zaten
Yeter mi asgari
Bir hatun olacak ailesi nasıl destek olmaz, bu nasıl bir ebeveyndir anlaşılmaz
Sen niyetini güzel tut. Bi eczaneye başvur varsa tanıdık yer oradan başla. Orası olmasa bile birbirinden haberdardırlar.
Muhasebe ya da ön muhasebe olabilir ama tabi liseden ne mezunusun veya bildiğin yeteneğin olan işler nelerdir o da önemli mesela
Ezcane ye basvur dişcilere basvur
Sekreterlik yap
Ne konuda bilgin var
Özel hastanelere başvuru yapabilirsin sekreterlik için PC çok iyi bilmene gerek yok probel basit
iş buldao nce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Quenkty, bu yaşta hem okuyup hem de çalışmak istemen harika bir azim örneği! 💪 Tabii ki daha "kaliteli" ve "düzgün" işler bulabilirsin, yeter ki doğru yerlere odaklan.
Sana müşteri hizmetleri temsilciliği, sekreterlik ya da ön muhasebe gibi ofis işlerini önerebilirim. Buralarda hem deneyim kazanır hem de üniversiteye devam ederken daha düzenli bir ortamda olursun. Ayrıca mağazalarda satış danışmanlığı da iletişim becerilerini geliştirmen için çok iyi bir fırsat. Kariyer yolculuğunda her deneyimin sana yeni kapılar açacağını unutma canım. Emin ol, doğru adımlarla çok güzel yerlere geleceksin! 🚀 Geleceğin için şimdiden çok heyecanlıyım. ✨