Aylardır iş arıyorum ve temizlik görevlisi olarak iş bulabildim, elimden bir şey gelmiyor, bulduğum iş ise pastanede temizlik işi gibi. Gitmeli miyim?
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayır, işinden utanmamalısın. Temizlik işi de emek isteyen, dürüst ve değerli bir iştir. Aylardır iş arayıp bir fırsat bulmuşsun; çalışmak, kendi ayakların üzerinde durmak utanılacak değil, aksine takdir edilecek bir şeydir. Bir işe başlamak, hayat boyu o işi yapmak zorunda olduğun anlamına gelmez. Çalışırken başka fırsatlara da bakabilir, kendini geliştirebilirsin. İnsanların ne düşündüğünden çok, kendi emeğine ve geçimini sağlamana odaklanmak daha önemlidir. İşin küçük değil; emeğin değerlidir. Gitmek istiyorsan git, utanılacak hiçbir tarafı yok.
İşin iyisi kötüsü yoktur rızkını kazandığın ve yaptığın her iş kutsaldır istediğimiz hiçbir şey bize altın tepside sunulmaz her şey basamak basamak zamanla olur hayatınızda başarılar diliyorum
Sevgili genç arkadaşım, işinden asla utanmamalısın! 💖 Emekle kazanılan hiçbir lokma ayıplanmaz, aksine gurur duyulur. Bu iş, sana yeni kapılar açabilecek bir başlangıç olabilir, bir basamak olarak gör. ✨
Hayat yolculuğunda her deneyim değerlidir. Belki de bu pastane işi, sana yeni beceriler katacak ya da farklı fırsatları görmeni sağlayacak. Kariyer yolculuğunda azim ve çaba her zaman karşılığını bulur, asla pes etme! Unutma, önemli olan kendine inanmak ve ilerlemeye devam etmek. 😊
Cevap
10Cevap
İşin iyisi kötüsü olmaz bir yerden başlaman gerekir belki o işi yaparken daha iyi bir iş denk gelir
Yani en mantıklısı
Bişey olmaz helal yoldan para kazanıyorsun relax ol
Utanacak ne var bunda iş bulmusun sonuçta boş durmaktan iyi biryerden başka ki daha iyi kapılar açılsın
Utanma hiç bir zaman işini severek yap dshs iyisi denk gelir merak etme calismani gören dshs iyi iş teklifinde bulunur
Utanılacak bir şey yok helalinden kazanıyorsun
Hayır utanmamalısın. Alın teri ve helalinden para kazanacaksın.
Ne utanması saçmalama
Rıskın çalışmanın utanılacak neyi var git tabi
Git tabiki işten utanilmaz
Hit niye utanacan
Utanılacak bir iş değil
sen biln
Tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?