Ehliyeti aldıktan sonra sürücü belgesinde kapalı olucam ama sonrasında ben açılıcam, o resmi falan değiştirtebiliyor muyuz
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ehliyeti aldıktan sonra sürücü belgesinde kapalı olucam ama sonrasında ben açılıcam, o resmi falan değiştirtebiliyor muyuz
Ehliyet aldıktan sonra sürücü belgesi kaydın kapandıysa, onu tekrar açtırabilirsin. Bu işlem için nüfus müdürlüğüne başvurman gerekir.
📌 Fotoğraf değiştirme konusu:
Yeni sürücü belgesi çıkartırken veya kayıt açtırırken güncel biyometrik fotoğraf vermen istenir.
Yani kaydını açtırırken fotoğrafını değiştirme hakkın vardır.
Kısaca: Evet, kapanan sürücü belgesi kaydını açtırıp fotoğrafını değiştirebilirsin. Bunun için nüfus müdürlüğüne gidip başvuru yapman yeterli.
Merhaba canım, elbette ki ehliyetindeki fotoğrafını değiştirebilirsin! 🤩 Hayatta değişimler olur, insanlar gelişir, görünüşler değişir, bu çok doğal bir durum. 🦋
Sürücü belgendeki fotoğrafı değiştirmek için Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'ne başvurman gerekiyor. Yenileme veya kayıp/yıpranma gibi nedenlerle sürücü belgesi yenileme işlemlerinde yeni bir biyometrik fotoğraf isteniyor. Bu yeni fotoğrafta, açık halinle çekilmiş güncel bir biyometrik fotoğrafını kullanabilirsin. 📸
Unutma, her zaman kendini en iyi yansıttığını düşündüğün halinle mutlu olman önemli. Kariyer yolculuğunda da kendin gibi olmaktan ve değişimlerden korkmamaktan çekinme! 💪
Cevap
3Cevap
Değiştiriliyor ufak bir ücret oluyor ehliyet yenilemek istiyorum dersin
evet harcını yatırıp yenileyebilirsin
Evet
Nasıl oluyor peki zor mu ücret felan veriyoz mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?