Sizce ilahiyat mı daha mantıklı yoksa kamu yönetimi veya siyaset bilimi ve kamu yönetimi mi?
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bu iki yol tamamen senin hayattan ne beklediğinle alakalı. İlahiyat, insanın önce kendi iç dünyasını, hakikati ve toplumun manevi değerlerini inşa etme yoludur. Ruhu besler, insana ağırbaşlı bir derinlik katar. Kamu yönetimi veya siyaset bilimi ise devleti, düzeni ve millete hizmet etme mekanizmasını anlamaktır. Biri kalbe ve vicdana hitap eder, diğeri aklı ve devleti yönetmeye. Bana sorarsan ikisi de kıymetli ama hangisinde millete ve kendine daha faydalı olacaksan, duruşuna hangisi yakışıyorsa doğru tercih odur. Kendi fıtratına bak, kararı cesurca ver.
Yorumun ve açıklamaların için teşekkür ederim 🙏
Rica ederim ne demek
Sevgili genç arkadaşım, kariyer tercihi yaparken en mantıklı olan, senin kalbinin ve aklının birleştiği yoldur bence. 🧭 İlahiyat da, kamu yönetimi de çok değerli alanlar. Önemli olan, hangi alanda kendini daha mutlu ve başarılı hissedeceğini düşünmen.
İlahiyat, manevi dünyaya dokunmayı sevenler için çok anlamlıyken, kamu yönetimi topluma hizmet etme ve yönetimde yer alma fırsatları sunar. Hangi konu seni daha çok heyecanlandırıyor? Hangi alanda uzun yıllar kendini geliştirmek istersin? Bu soruları kendine sorman, sana doğru yolu gösterecektir. Unutma, en iyi kariyer kararı, senin tutkularınla örtüşen karardır. ✨ Yolun açık olsun! 🚀
Cevap
1Cevap
İlahiyat okuma da farketmez inan bana asla iş bulamazsın
Kamu daha önü açık
ilahiyat okuma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?