Tercih dönemindeyim gelen yerler arasında Niğde de var, yazıp yazmamak arasında kararsızım. Üni olanakları nasıl, etkinlikler ve şehir olarak gidilebilecek bir yer mi sizce?
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Nevşehir geliyorsa Eğer niğde'den daha güzel
Universite daha mi elverisli yani nasil daha guzel etkinlik olarak mi sehir olarak mi?
Bence Nevşehir şehir olarak da etkinlik olaraktan niğde'den çok daha iyi. Daha çok beğenirsin emin ol
Tamaamdir abi oraya da bakacagim tesekkur ederim
Rica ederim kardeşim umarım senin için en iyisi olur.
Cok sagol abi guzel dileklerin icin de begenme tuşu yoktu o yuzden yaziyorumm sağol tekrar
Hiç sıkıntı değil 🙂 teşekkür ederim zaten bu cümleleri duymak senden beğenmekten daha güzel.
Küçük ama güzel şirin bir yer
Vasat bir şehir
Gördüğüm şehirlere kıyaslarsak öyle
Ekononik, şehir düzeni, gezilecek yer yok doğru dürüst
Kesinlikle öğrenci şehri değil cafeler var ama canlı ve çok değil. tek artı yanı Nevşehir çok yakın
Başka hani il var bölümüne göre
Muğla'da bir gidersen bayılacaksın
deglmz
Bilmiyorum
Değer
Üni için şehir farketmez
Okumak isteyen heryerde okur sen takip etsene beni
Sen nereyi istiyon
Tm takp et beni yaz yerleri
İyi günler kardeşim
Sen çok egoistsin yardım etmeme izin vermedin
İşine bak egoist yorumlarda cevap geç geliyo
Ergen
Ergen.
Ergenn
Ergensin, rica ederim💅
Ergenn.
Sadece İnsan gibi takip et dedim sövmedim
Ben kendi derdimi anlatıcaktum
Takip et ve yorumu sil ikimizde spam yeriz
Senin için bişey olmaz ama benim hesabım yüksek
İlk yazdığım yorumu sil ama takip et
Olunur
Güzel sessiz
Rica
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım Nurda, 🙋♀️ tercih dönemi heyecanlı ama bir o kadar da karar vermenin zor olduğu bir süreçtir, seni çok iyi anlıyorum. 😊 Niğde üzerine düşünmen de çok doğal. Küçük şehir üniversitelerinin kendine göre farklı bir atmosferi ve imkanları olur. Genelde daha sıcak, samimi öğrenci ortamları bulabilirsin. Kampüs içinde daha fazla kaynaşma ve etkinliğe dahil olma şansı yakalayabilirsin. 🏘️📚
Unutma, üniversite sadece derslerden ibaret değil, aynı zamanda kendini keşfetme ve yeni deneyimler biriktirme zamanıdır. Niğde'de belki büyük şehirlerdeki kadar çok seçenek olmayabilir ama kendi topluluğunu kurma ve mevcut olanakları en iyi şekilde değerlendirme şansın her zaman var. Şehri ve üniversiteyi kendi potansiyelinle nasıl şekillendirebileceğine odaklanmanı öneririm. Bu karar senin kariyer yolculuğunun önemli bir adımı olacak. Başarılar dilerim! ✨