95k sayısal sıralama ile ebelik mi yazmalıyım yoksa tıp için mezuna mı kalmalıyım?

merhabalar bu sene yks'ye girdim ilk kez ve 95k yaptım sayısaldan. hiç beklediğim gibi bi sıralama değildi 60 falan bekliyordum ama bilenler vardı fena bir yığılma oldu bu sene. benim aslında hedefim senenin başından beri sadece iyi bir sıralama yapmaktı ilk 20k istiyordum ve yapsam büyük ihtimal tıp yazardım. tıpa karşı kesin bir hedefim olduğu söylenemez ama yapsam da seveceğimi düşündüğüm bi meslek. bu sene mezuna kalmalı mıyım kafam cidden çok karışık annemle babam ayrılar babamda kalıyorum tüm iş kardeşimle bende temizlik yemek vb. ama bu sene ikizim üniversiteye gidecek ben babamla evde tek kalacağım ve tek başıma hem çalışıp hem nasıl ev işleriyle uğraşacağım bilmiyorum. babam da lojistik ile ilgileniyor işi hep şehir dışında yani çok uzun süreler evde tek kalabilir miyim onu da bilmiyorum. babam da biraz geçimsiz biri en küçük şeye sinirlenip moralimi bozabiliyor bazen. geçen sene bıktığımda anneme giderdim bazen ama artık annem de İstanbul 'a taşınıyor gidemeyeceğim. napmam gerek sizce bu sene potansiyelimi tam ortaya koyamadığımı düşündüğümden biraz hırs yaptım ve mezuna kalmayıp gidersem ileride pişman olurum diye de korkuyorum keşke kalsaydım belki iyi bi sıralama yapardım diye düşünmekten. bu sene yazarsam ebelik yazmayı düşünüyorum sağlığa ilgim var diye. ne yapmalıyım seneye de bu şekil yığılma da olabilir o da korkutuyor biraz.
95k sayısal sıralama ile ebelik mi yazmalıyım yoksa tıp için mezuna mı kalmalıyım?