O kadar çok emek verdim ki bir noktadan sonra olmuyor maalesef, birçok yöntem denedim mesela matematik için canım mıyım ben anlamadım ki neyi yanlış yapıyorum 2. kez mezuna kaldım
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İngilizce ve yabancı diller ögrenmek hafıza ezber kuvveti için şu duaları her gün 10 kere oku iyi gelir inşaAllah Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim süb-ha-ne rab-bi-yel a-liy-yil a-lel veh-hab velhamdülillahi mü-zek-ki-ril hayri ve fa-i-li-hi şükran-lil-lah allahümme salli ala seyyidina mevlana muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim allahümme bi-hakkı seyyidi muhammed ve ali seyyidi muhammed sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammed sal-lal-la-hu aleyhi ve sel-lem allahüm-mef-tah aleyye fü-tu-hal arifin bi-hikmetike venşur aleyye rahmeteke ve zek-kir-ni ma ne-si-tü ya zel celali vel ikram allahümme-hir-li vah-ter-li vela te-kil-ni ala ih-ti-ya-ri ya muhsi cel-le ce-la-lu-hu el-muhsi cel-le ce-la-lu-hu rabbi zidni ilmen ve fehmen ve el-hık-ni bis-salihin allahümme el-him-ni rüş-di ve e-iz-ni min şer-ri nefsi allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi salaten tuh-ri-cu-na biha min zu-lu-ma-til ve-him ve tuk-ri-mu-na bi-nuril fehim ve tek-şi-fu ma-ha-fi-ye ve üb-him allahümme salli ala nuril envar ve sir-ril esrar ve tir-ya-kıl ağ-yar ve mif-ta-hı ba-bil yesar ve seyyidina muhammedi-nil muhtar ve ali-hil athar ve ashabihil ahyar adede ni-a-mil-la-hi ve if-da-lih amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin amine ya rab-bel alemin amin el-fu el-fi amin.
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal, bu süreçte birçok genç arkadaşımız benzer duyguları yaşıyor. 😔 Emek verdiğini ve yorulduğunu anlıyorum. YKS sadece zeka değil, evet, ama bazen doğru yöntemleri bulmak da bir yolculuktur. Belki de matematik için farklı bir bakış açısı ya da kaynak denemenin tam zamanıdır. Unutma, her zorluk aslında yeni bir öğrenme fırsatıdır. Pes etmek yerine, belki de ufak bir mola verip sonra farklı bir stratejiyle başlamak sana iyi gelebilir. ✨ Kariyer yolculuğunda önemli olan, denemekten ve kendini keşfetmekten vazgeçmemektir. 💪📚
Cevap
4Cevap
Doğru yöntemle çalışmıyorsun demektir
Hiçbir sınav sadece çalışmadan ibaret değildir.
kafani ver
Yöntemin yanlistir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?