Sınava 40 gün filan kaldı bu şehirde arkadaşım kalmadı çalışma hevesim yok 😩😩😔😔😔
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
İçimi dökücem kusura bakma. 2 gün sonra ags sınavım var. O kadar yalnızım ki anlatamam, mesele yalnız kalmak da değil 25 senedir yalnızım fakat son 2 ayd sınavımda ne olduysa son 2 ay kala derslerime odaklanamamaya başladım ve her şey mahvoldu. Asla ama asla odaklanamadım ezberlediklerim çalıştıklarım her şey gitti. Yalnız kaldığım da yanıma kâr kaldı. Tekrar sınava girmek istemiyorum ama işim olmazsa da hayatıma birisini alamam. Bıktım bu düzenden, yıldım. Hiçbir şeyi böyle hayal etmemiiştim. Arada namaz kılıyorum onı bile düzgün yapamıyorum, ama anlayan dinleyen bilen yok. Ya bu yalnızlık bi dolgunluk hissi gibi. Herkes sonuca odaklanaıyor kimse ne çektiğini bilmiyor :(((
😔😔😩😩😩😩ağlıcammhepsini okudum seni o kadar iyi anlıyorum ki keşke destek olabilsem ama sınava girince aklımıza gelicek inşallah öyle düşinelim yoksa deliler hastnesine gidicem😔😔😭
Teşekkür ederim umarım sen yaparsın ama ben yapabileceğime gram inanmıyorum özür dilerim teselli verdin ama. Çok böyle kendimi bırakmak istiyorum uykumda bile rahat değilim hiçbir yerde rahat değilim, yalnız ama mutlu huzurlu hayatım olabilirdi ama benim yalnız mutsuz ve huzursuz hayatım var. Sürekli hayatı ertelemekten çok bıktım... kimseye sitemim yok, sadece mutlu olmak istiyordum
Offf kafayı yiyorum bak resmen seninle aynı durumdayım bu durum anlatılmaz bile insanı boğuyor depresyon halt etmiş tek isteğim bizim de güzel hayatımız olsun yoksa böyle iğrenç yaşamıyorum resmen umarım yüksek alırsın inan kendine
@YasinTR ben alıyorum mu dedim? Nerenizle okuyorsunuz anlamıyorım gerçekten. 1 sene önce benden hoşlanan ve hoşlandığım kişiyi reddetmek zorunda kaldım sırf sınava hazırlanıcam diye, belki de atanamazdım çünkü diye onu reddettim ama ona söyleyemedim. O beni çooktaan unutup önüne bakmıştır kimseyle ne gönül eğlendirdim ne başka hir şey yaptım insan gibi kendi derdimi anlattım artık insanlara saldırmaktan siz de vaz mı geçseniz? Başkalarıyla yaşadığınız kuyruk acınızı bize yansıtmak zorunda değilsiniz defolup gidebilirsiniz mesela yorumumdan da? Oturduğunuz yerden millete ahkak kesiyosunuz sıkıldım artık. Hayatımda hiç srvgilim bile olmadı dersiydi sınavıydı kariyeriydi diye. Ne anlatıyosunuz ya? Aşık oldum reddetmek zorunda kaldım, ayrıca ailem bile müsaade etmezdi ama unutamadım onu hala onun haberi bile yok ve eminim hayatını yaşıyordur yaşasın da bana saplantılı kalmasın. Ama yorumunuz çok acımasızca
@YasinTR sanane? Sana girip çıkan ne o zaman?
Offfff sussssss yalnızım tabi diğer arkadaşlarım başka şehirde yalnızkm işim yok bana göre arkadaş yok beni seven yok evden dışarıya bile çıkmıyorum ne anlatııyosun
ahahahs aman takma burada çok var onlardan
Biliyoruz bu elemanı çok boş yapıyo yorumlarda görüyorum zaten de salça olmasın çocuk çocuk hareketler
Ya sen neye çalıştın acaba gelmiş akıl veriyo herkes çalışıyo sen kimsin de akıl veriyosun git neye çalışıyosan çalış şu çok biliyorum triplerini bırak çünkü bilmiyorsun
ya hadi kendini kandır aynen bi sen biliyosun mk mali
aynenn bi de allahlık tasladi tam losersin bilader ya bi B2k başaramyan sen gelmiş akıl veriyo git kendine akıl ver
vala babalik cilve yapacağım en son kişisin ya hadi
@YasinTR yasin ÖXŞWÖRPD sana semer vurmuşlar yasin yine yasin ahahahahahah
Ya da şey, yasin hoş laftan ne anlar ahahahah 🤣
bi de bize sizden ni şey olmıcak yazmış kendisi ne başarmış acaba ölüyorum bak hahahahshs
gece gece fena güldürdü
Ah yasin be hahahahah dalgayı ağzına çok almışsın çıkar konuş
vayyy tebrikler hadi burada kari kiz avina devvam belki oltalarsin bi tane boş işler müdürü
MXLWLRPCLEP Ben de bi b0ksun sanmıştom eşşşeğin tekiymişsin
HAJABSJAHAHAHSHAHABWHSJQAHHQSHHAHAHA kiz tam boş çıktı vala zamanımıza yazik
ya hadi ppni her yere koy babasinin gururu boş yapmaya devam
@YasinTR ok
e babamizin var ki yiyoruz sorun nedir hadi agla biraz daha
Nerde görsem tanırım bu tipi aşko jxlsöwl aşağılık kompleksli birisi kesinlikle. Tamam sen sıctıgın kumda oyna yasin bb
sende ne özgüven ne de bi B2k var ahahshhs sallamaya devam et teneke
ay cidden kıskançlıktan bi yerleri yandı korkuyo atanıcaz diye ahshhahahsh
@YasinTR yasin süzme oooor çocuğu olduğunu alnına yapıştırmana gerek yok la rahat ol
Essssek gibi calisiyorum tek basima Bursa'da. Benim de yok.
Ağlama sus ders çalış
Aynaya bak nedeni karşında olacaktir
Her gün bakıyorum çok güzelim
sorun yok harikayım
farklı şehirdeler bu şehirde olan bencil benlik değil
üniden farklı arkadaşlarım var hepsi uzak mesafe şaka gibi lisede olanlar da toksikti grubumuz dağıldı ikiz gibi olduğum kız vardı ikimizde inatlaştık ama bi anda sildim iştee onu özlüyorum kimse onun gibi değil ama yapacak bi şey yok yalnızım işte
hayır işte toksik mal bi grubumuz vardı hepimiz dağıldık onun içinden de bi tane vardı onunla da küstüm ahahahahahhs imdat of neyse yazma
dogrudur
Yalnız çalış
Ohoo işin zor böyle.. yapacağın şey belli ve kolay
43 gün 40 değil
Ağla içini rahatlat
Nerede yaşıyorsun ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım, bu kadar kısa süre kalmışken böyle hissetmen çok doğal. İnsan bazen kendini yalnız ve yorgun hissedebilir, özellikle de böylesine önemli bir dönemeçte. Ağlamak istiyorsan, izin ver gözyaşların aksın gitsin. Bazen rahatlamanın en iyi yolu budur. 💧 Unutma, bu zorluklar seni daha da güçlendirecek. Şimdi derin bir nefes al ve bu duyguların geçici olduğunu hatırla. Odaklanmana yardımcı olacak küçük adımlar atmaya ne dersin? ✨ Kariyer yolculuğun için bu sürecin bir parçası olduğunu düşün ve sakın pes etme! Yolun açık olsun. 🚀