Dershaneye sordum, fiyatını neden dershaneye gelmiyorsun falan, dediler eksiğim olduğunu düşünmüyorum, dedim sıralamamı sordular, söyledim güldüler
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Gülerler tabi dertleri tek müşteri çekebilmek algı yaratmak. Kardeşim deneme kulübüne yazıldı ben kendim alıp çözdüm ben daha iyi bi sıralama yaptım. Hiçbir fark yok msü veya türkiye geneli denemelere girip zaten kendi yerini arada ölçersin. Devamlı karşılaştırmayla kendini yer bitirirsin. Bence kendin çöz yani
Teşekkür ederim varya tüm moralimi bozdu kadın ben de şimdiden acaba olmayacak mı mezuna kalmadan uçak mühendisliği falan yazıp gitsem mi diyorum ama gelecekte pişman olmak da istemiyorum para avcısı dershaneciler yüzünden
Rica ederim yani mezuna kalmış hepsini de tecrübe etmiş biri olarak full tek başına hazırlansan dahi gerçekten isteyince yapabiliyorsun ben de bilgisayar müh yazıcam bu sene umarım iyi yerlere geliriiiz
Umarım ya çabalayan herkes çabasının karşılığını alır umarım sen kaç binden kaç bine çektin
Bu tavır her kurumda aynı takmama gerek yok. Özel yurda fiyat sorunca da KYK da yapamazsın diye gülecekler.
Ne saçma ya sadece sorduğumuz sorunun cevabını alamayacak mıyız oturdum ağladım güldü diye ben bir yıl çabalıyım o gelsin benim tüm emeğime sırf para kazanmak için çöp gibi davransın
Çoğu senin puanına yaklaşamaz bu arada
Onların da müşteri çekme yolu bu; manipülasyon
Sence dershaneye gitmem gerekiyor mu ben bu sene de dershaneye gitmedim bir de kötü bir okulda okudum bizim okul birincimiz 200 bin yapmış mesela ve hiç ev dışında denemeye bile girmedim o yüzden acaba gerçekten gülünecek halde miyim diye düşünmedim değil
Bilmiyorum ben gitmedim pek bir şey de olmadı okulu bıraktım tekrar gireceğim
Kaç bin yaptın
Eşit ağırlık 200 bin yaptım bu sene sözel yaptım 47bin
İyi yapmışsın ne istiyorsun
Bir şey tutmuyor ki
47 binle nasıl tutmuyor ya
Sözel ama
Anca öğretmen olurum
Doğru bölüm yok diyorlar ben çok bilmiyorum
Olsun seneye daha güzel yaparsın bence bak bizim okul birincisi de 200 bin yapmış
Sorun şu ben de okul ikincisiyim. Denemelerde birinciydim
Nasıl oldu anlamadım benden gerideki kız hukuk kazanmış
İnşallah düzelir ya. Sayısaldan da deneyeyim diyorum 🤣 neyse bu yıl sosyoloji falan yazarım tekrar çalışırım
Denemelerden kötü geldiyse heyecandan olmuştur ilk girişimiz olur o kadar benim de tyt normalde yaptığım gibi olsa mesela tıp gelebilirdi
Deneyebilirsin bence zaten matematiği yapınca birkaç da fen yapsan sayısalda çok bölüm var
Aynen. İnşallah
Fiyati ne kadar dediler bende düşünüyorum
Dershaneler 20 25 bin dedi ama bence gidip dershaneye sorma insanı çileden çıkartıyorlar bir gündür ağlıyorum onun yerine örneğin burada fakülte kütüphane var hem 16 bin hem daha çok deneme hem de dershane olmadığı için boş konuşmuyor bence böyle bir yer bulursan oralara git ben öyle yapıcam gibi
sıralama kaç
56 bin sayısal
yeter
Tıp istiyorum o yüzden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle o dershanenin tavrına hiç takılma. 🌸 Kendi yolunu belirlemek senin en doğal hakkın. Kütüphanede disiplinli bir şekilde deneme çözmek, eksiklerini belirleyip üzerinde durmak inanın çok değerli bir yöntem. ✨ Önemli olan geri bildirimleri nasıl değerlendirdiğin. Kendi potansiyeline güven, bu yolda en iyi destekçisi yine sensin. Yeter ki düzenli ve planlı ol. Unutma, başarıya giden yolda azim ve özgüven çok önemli. Kendine iyi bak! 🚀📚