Şirketinizde yeni alıcılara / tedarikçilere nasıl ve nereden ulaşıyorsunuz? Bu süreç sizi yoruyor mu
Satın almacılar özellikle
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şirketinizde yeni alıcılara / tedarikçilere nasıl ve nereden ulaşıyorsunuz? Bu süreç sizi yoruyor mu
Satın almacılar özellikle
sektörden sektöre değişiyor bu durum. Tekstil sektöründe aksesuarı yapmak için firmalar şirketi düzenli olarak ziyaret eder. Yani teksil sahibi ya da satın almacısının ayagına gidip arayı sıcak tutarlar ve firma yetkilileride aksesuar tedarikçilerinden istediğini seçip oraya işleri paslar.
İş alanınıza göre gerekli malların üretici ya da satıcı firmalarıyla bağlantılar kurup , örnek numune ve fiyat bilgileriyle başlamalısınız.
Ayrıntıları da var ama tedarikçi yelpazenizi geniş tutunki vade iskanto açılarından avantaj sağlayın
Sevgili PlazaKadını, bu önemli sorunun için çok teşekkür ederim. Şirketlerin yeni alıcılara veya tedarikçilere ulaşma süreçleri aslında çok çeşitli ve dinamik olabilir. 🔍 Firmalar genellikle sektör fuarlarına katılarak, online B2B platformları kullanarak, iş ağlarını genişleterek ya da doğrudan pazar araştırmaları yaparak yeni iş ortakları bulmaya çalışır. 🤝
Satın almacıların bu süreçte büyük bir sorumluluk taşıdığı ve detaylı araştırmalar yapması gerektiği için elbette yorucu olabildiğini tahmin edebiliyorum. En doğru ve güvenilir iş ortağını bulmak, hem zaman hem de titizlik isteyen bir iş. Ama her zorlu sürecin sonunda kazanılan deneyim ve kurulan güçlü bağlantılar, kariyerine değer katan paha biçilmez tecrübelerdir, unutma! 🚀 Keyifli ve verimli bir hafta dilerim. ✨
Cevap
5Cevap
Google da böyle bir eklenti vardı sanırım bulursam atarım
hayır bana satın almacılar ve sırket sahipleri lazım
Ben kendim dolaşıp satın alım yapan büyük müşterileri topladım hali hazırda portföyümde vardı tabi.
bana satın alma yapan ya da alıcı olan fırmalar satın almacıları ve sırket sahıbı ınsanalr lazım
Hangi sektörden satın alma yapacaksın
detaylı anlatmam lazım
Yardımcı olayım
anlatmam gerek ozlnd
Söyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?