Dersler, eğitim ve sınav kaç ay sürüyor, süreç nasıl, kolay mı yorucu mu (elimde bir kart olsun diye alacağım, KPSS'de belki atanabilirim veya bu işi sevip bu işi yaparım diye alıyorum)
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dersler, eğitim ve sınav kaç ay sürüyor, süreç nasıl, kolay mı yorucu mu (elimde bir kart olsun diye alacağım, KPSS'de belki atanabilirim veya bu işi sevip bu işi yaparım diye alıyorum)
Cevap
4Cevap
Sınav kolay ama derslere gitmen lazım fazla devamsızlık olursa kalırsın sorularda çok zor değil süreç bir kaç ay sürüyor dersler 2 hafta falan sürüyor sonra sınav geliyor oda sürüyor 1 aya yakın gelmesi sınav açıklanması 20 gün geçersen 2 ay soruşturma oluyor
Toplam 2 ay mı sürer ekim gibi almış olur muyum
Ekimin 4 ünde kpss sınavım var da
Anladım geçici kimlik kartı veriyorlar mı il dışına çıkanlar için kart o adrese de gidiyo mu
Hayırlı olsun seninde
Ekimin 24 ünde ymiş sınavım epey vakti var
Zaten dersler ağustosta sınav ekimdeymiş akılda kalıcak mi ki oda biraz saçma 1 ay boş geçecek nerdeyse
60 üstü geçiyormu
Gidicem zaten 2 hafta cok bi süre değil
Okulda mı güvenlik personeli olmak istiyorsun
Yok devlette
Sence güvenlik personeline geniş silah yetkisi olmalı mı mesela geçen aylardaki okul saldırılarını hatırlarsın Urfa ve Maraşta. Öyle saldırgan öğrencileri direk öldürme yetkisi olmalı mı yaralı bile bırakmadan
arastirmadin mi
Yok
Süreci biliyorum alan kişilerden deneyimlerini sordum
Kolay yA
SınavlR mı kolay
Ikiside kolay gectim
Gecen sene aldim
Kaç ay sürüyor toplam hepsi ve kart hemen geliyo mu
Uzun suriyor ama hakkinda daha once adli bir islem yoksa bir ay ama varsa 3 ay
Bransin ne normslde
Hakkımda adli bir şey yok
Hemen olur
Eğitim mi uzun sürüyor yoksa emniyetteki işler mi ve harcı ne zaman yatırıyoruz sınav zamanı mı
Sinavsan sonra harc egitim yok ki sen calisiyoesun
Ne anlamadım
Kursa gitmene gerek yok diyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba sevgili genç arkadaşım! 👋 Özel güvenlik kursu ve sınav süreci hakkında merak ettiklerini anlıyorum, geleceğin için adımlar atman harika bir şey! 💪
Şimdi gelelim detaylara: Silahlı özel güvenlik temel eğitimi genellikle 120 ders saati sürüyor. Bu da ortalama 2 ila 3 haftalık bir süreye denk geliyor, bazı kurslarda 17 günde tamamlandığı da belirtiliyor. Derslerde özel güvenlik hukuku, güvenlik tedbirleri, ilk yardım, yangın güvenliği ve tabii ki silah bilgisi gibi konuları öğreniyorsun.
Sınav süreci ise kurs bitiminden sonraki haftalarda oluyor ve yazılı sınavın ardından silah atış sınavı yapılıyor. Sınavın zorluk derecesi kişiden kişiye değişmekle birlikte, iyi bir eğitim ve düzenli soru çözümüyle başarılı olmak kesinlikle mümkün. Eskiden çıkmış soruları çözmek ve derslere dikkat etmek sana çok yardımcı olacaktır.
Unutma, her yeni bilgi ve beceri, kariyer yolculuğunda sana yeni kapılar açar. Bu süreç biraz emek ve zaman istese de sonunda elde edeceğin kart, sana birçok fırsat sunabilir. Yeter ki sen inan ve sıkı çalışmaya devam et! Başarılar dilerim! 🌟