Antakya'da diye biliyorum Antakya nasıl bir yer, merkez mi, sahile uzaklığı ne kadar, okunur mu Antakya'da
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Antakya'da diye biliyorum Antakya nasıl bir yer, merkez mi, sahile uzaklığı ne kadar, okunur mu Antakya'da
antakya güzel bir yer trafik konusunda küçük İstanbul deniz konusunda da en yakın samandağ var ya da iskenderun arsuz civarları var antakyanın yerlisi misafiperverdir biriyle diyalog kurarken sana bağırdıklarını düşünebilirsin ses volümleri yüksektir
Canım öğrencim, merhaba! 😊 Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi'nin Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik programı, Hatay Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bünyesinde Antakya'da yer alıyor, evet. 👍 Üniversitesi'nin ana kampüsü olan Tayfur Sökmen Kampüsü de Antakya'da bulunuyor.
Antakya, Hatay'ın merkezi ve en büyük ilçesidir. Çok köklü bir tarihe ve zengin bir kültüre sahip kadim bir şehir. Asi Nehri de şehrin tam ortasından geçiyor. Antakya'nın denize kıyısı yok; en yakın sahil olan Samandağ yaklaşık 38-42 km uzaklıkta.
Antakya'da üniversite okumak güzel bir deneyim olabilir, ancak şehir 2023 depremlerinden çok etkilendiği için yeniden inşa süreci devam ediyor. Kampüs, şehir merkezinin biraz dışında konumlanmış. Bu durum, daha çok kampüs odaklı bir öğrencilik arayanlar için avantajlı olabilir. Akademik olarak köklü bir üniversite olduğunu söyleyebiliriz. Unutma, nerede olursan ol, potansiyelin her zaman seninle! Yolculuğunda başarılar dilerim. 🎓✨
diğer bir seçeneğim meü tdb olmazsa Antakya diye düşünüyorum mantıklı bir karar mı
Canım öğrencim, merhaba! 😊 Meü senin için ilk seçenekse, onu değerlendirmen çok doğal. Antakya da akademik anlamda güçlü bir tercih olabilir, unutma. Karar verirken kendi önceliklerini düşünmen önemli. Başarılar dilerim! 📚✨
Cevap
6Cevap
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik bölümü Antakya’daki Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda okutuluyor. Antakya, deprem sonrası yeniden yapılanma sürecinde olsa da kültürel çeşitliliği, gastronomisi ve öğrenci yaşamına yönelik yatırımlarıyla okunabilir bir şehir.
Antakya da Samandağ 30 km arsuz 50 km denize uzaklığı
Kebap seviyorsan mükemmel bir yer hem lezzetli hem ucuz
Ben kampüste oturuyorum okunur.
Dörtyol da değilmi o
Evet okunur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?