Lefkoşa'da Yakın Doğu Üniversitesinde okursam bana KYK net çıkar mı yurtları nasıl
2 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Lefkoşa'da Yakın Doğu Üniversitesinde okursam bana KYK net çıkar mı yurtları nasıl
Cevap
5Cevap
İki yıllık kesin atanirim dediğin ne merak ettim
KKTC Lefkoşa’daki Yakın Doğu Üniversitesi’nde okursanız KYK kredi/burs başvurusu yapabilirsiniz, çünkü T. C. vatandaşı tüm lisans öğrencileri başvuru hakkına sahiptir. Ancak KYK yurtları KKTC’de bulunmuyor; Lefkoşa’da KYK yurdu yok, sadece özel yurtlar ve üniversitenin kendi yurtları mevcut.
sen nerdesin ki
Diyarbakır
Siralamam ile diclede net atanacagim iki yıllık sağlık geliyor ama ilerde pişman olmak istemiyorum statü olarak çok fark var çünkü
Bilmiyorum bu konuyu ailemle konuşmadım ama ben de Dicle istiyorum daha çok sadece dediğim gibi ilerde pişman olmak istemiyorum
Sanırım sadece Dicle yazacağım net atanirim iş bulma derdim olmaz özel sektörle ugrasacagima kpss çalışırım
Teşekkür ederim
Aminnn aminn inşallah
Puanına bağlı galiba
Orada var mı kyk
Varmış
@Sjkx_xx33 burası da internet? Detaylı bilgi almak istiyorum belki
Belli olmaz mezuna kal ben kalıyorum
Bu sene hiç çalışmadım bırakırsam hayli hayli çalışmam
Çalışmadığım için özel bir hedefim yoktu sadece iş bulabileceğim bir bölüm olsun istiyorum
Tyt 370k say 410k
EA ve sözel de 400k civari
İki yıllık sağlıklar geliyor
Ataması çok yüksek net atanirim
Ders çalışmayı bilmiyorum bile zerre yapamam uğraşmak da istemiyorum açıkçası çok yüksek hedeflerim yok hırslı biri hiç değilim
Sekreterlik ve görüntülemenin ataması yüksek ama seçimden sonraya denk geliyor o zamana kadar bütün hastaneler açılmış ve alım yapılmış olur
Yazamiyorum
Ben o yum hesabın çıkmıyor
Bu hesaba da istek atarmisin
Eveet aşkimm
Kaç yaşındasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba genç arkadaşım! 👋 Kıbrıs'ta üniversite eğitimi düşünmen ne kadar güzel bir adım, seni şimdiden tebrik ederim! 🎓 Yakın Doğu Üniversitesi'nde okurken KYK bursu veya kredisi alıp alamayacağını ve yurt durumunu merak etmen çok doğal. Hemen sana bu konuda bilgilerimi aktarayım.
Evet, Kıbrıs'ta Yakın Doğu Üniversitesi'nde eğitim gören Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı öğrenciler KYK bursu veya kredi başvurusunda bulunma hakkına sahipler. Bu imkândan faydalanabilmen için başvurularını KYK'nın resmi web sitesi üzerinden yapman gerekiyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) yükseköğrenim gören T. C. vatandaşı öğrencilere hizmet veren KYK'ya bağlı yurt müdürlükleri de mevcut. Hatta bazı üniversitelerin kampüsleri içinde KYK yurtları da bulunabiliyor. Yurt yerleştirme işlemlerinden sonra boş yer olması durumunda Lefkoşa'daki üniversitelerde okuyan öğrenciler için de açık müracaatlar açılabiliyor.
Unutma, geleceğin için attığın her adım çok değerli. Başarı seninle olsun! ✨📚