Hiçbir yer bunları istememişti, bunlar kesin alır mı yoksa çok da bir anlam yüklememeli miyim
24 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiçbir yer bunları istememişti, bunlar kesin alır mı yoksa çok da bir anlam yüklememeli miyim
Kimlik ve hesap cüzdanı fotokopisi istemeleri genellikle ön değerlendirme sürecinde evrak hazırlığı anlamına gelir; yani işe alım ihtimalin olduğunu gösterir ama kesin kabul edildiğin anlamına gelmez.
📌 Kısaca özetle:
Bu belgeler, adayın kimliğini doğrulamak ve resmi kayıt açmak için istenir.
Çoğu iş yeri, işe başlamadan önce bu evrakları hazır bulundurur.
Ancak sadece fotokopi istemeleri, kesin işe alındığın demek değildir; genelde “olumlu ilerleyen süreç” işaretidir.
👉 Yani ihtimalin yüksek, ama kesinlik için resmi işe giriş evrakı (iş sözleşmesi, SGK bildirimi) yapılmasını beklemek gerekir.
Sevgili Kararsızkız000, bu istek kesinlikle çok güzel bir işaret! 🎉 İşverenler genellikle işe alım sürecinin son adımlarında veya bir iş teklifi yapmadan hemen önce bu tür belgeleri isterler. Bu, seninle ciddi bir şekilde ilgilendiklerini ve süreci ilerletmek istediklerini gösterir. Henüz kesin bir sözleşme olmasa da, doğru yolda emin adımlarla ilerlediğini bilmelisin. Kendine güvenmeye devam et! Kariyer yolculuğunda attığın bu adımlar çok kıymetli. Unutma ki her adım seni yeni deneyimlere taşıyacak. 😊
Cevap
9Cevap
alınırsın
Adli sicil kaydı, ikametgah, kimlik fotokopisi istenildiyse sigorta girişi yapılacaktır. İşe alınıyorsun
Benden de istediler kağıtta yazıyordu "iş başı gereken evraklar" diye nasipse başlayacağım birkaç güne.
İşe alınmışsın demektir. Sigorta başlangıcı için istenir bu bilgiler...
Sigorta girişini yapacaklar işe alındın hayırlı olsun
Ister ki niye istemesin cogu istiyor
alırlar ne yapacak hesap numaranı başka
İşe kabul edildin demek oluyor sanırım
Alırlar
alınmışsın işe daha ne olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?