Özel üniversiteler yıllık 900 bin lira.
Yani yıllık 1 araba parası.
4 yıl okuyacak (okulu uzatmazsa)
Destek olur musunuz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Özel üniversiteler yıllık 900 bin lira.
Yani yıllık 1 araba parası.
4 yıl okuyacak (okulu uzatmazsa)
Destek olur musunuz?
Cevap
15Cevap
okuyacağı bölüme bağlı diyeceğim ama devlet tutmadıysa belli ki bir potansiyeli yok kardeşimin.
her yıl 900bin liralık altın alıp kenara koysak 4 yılda 1 daire parası çıkar.
4 yıl boyunca okula gitmeyip işe giderek de biraz birikim yapsa arabasını alır. bi yandan da dil kursuna falan gider, gezer tozar hayatını yaşar.
4 sene sonra yeni mezun bir işsiz yetiştirmek yerine evi arabası olan bir kardeşim olurdu.
Olmam. Tuttarmamışsa otursun adam gibi çalışsın.
Bölümü bile kazanamadıysa ilerde de bir halt kazanamaz, boşa okumuş olur.
Önce evime bakarım ihtiyaçlarımı tamamen karşıladıktan sonra imkanım doğrultusunda destek olurum.
Evli olmasan destek olurusn da evliyken sneinde evin var sonuçta çok zengin değilawn
bölüme göre değişir gerçekten o bölümün geleceği varsa tıp veya yazılım ama tabiki iyi üniverstede tabiki destek olurum ama başkaysa olmam ona kpss sınavına girmesini syleriim
Tıp fakultesi yillık 1,5 milyon
4 yillik bolumler yillik 700-900 arası
peki kendini zor duruma sokmadan bu harcamanın altından kalkabilirmisin zor duruyor biraz sana da yazık yani sonuçta evlisin ailen var ama para çoksa gönül rahatlığıyla yardım edebilirsin
Peki eşin kendi kardeşine kendi maaşından yillik 900 bin lira verse?
tabiki olur ama kardeşini yarı yolda bırakamzsın souçta 1. yıl verdin 2. yılda vermen daha da zorlaşacak ve gelecek yıllarda kim bilir ne olur rtık sana kalmış bu arada ne işle uğraşıyordunuz
4 yil boyunca vermsi gerekecek. Eşin diyot ki ben massimin hepsini ksrdeskme vereyim. Senin maasin da evin harcsmalarina ve bize gitsin. Kabul eder misin
kişiden kişiye göre değişir ama ben olsam herhalde olmaz derdim ama tabi kocan nasıl bir ruh haline sahip olduğuda önemli yardımsever vb.
Ortaöğretimden sınava girer diğer sene memur olarak göreve başlar
Durumum varsa olurum yoksa olmam
Peki eşin kendi kardeşine kendi maaşından yillik 900 bin lira verse?
Yıllık 9 milyon kazanıyorsa sorun değil. burada rakam değil içinde bulunduğumuz şartlar önemli.
Banane kendim için yaşıyorum
Her sene 900 k ile iş kursun.
Hangi bölümü okuyacağına bağlı
4 yillik bolumler 700-900 bin lira arası
Psikoloji öğretmenlik muhendislik gibi
Bence hiç gereği yok. Vereceğiniz paraya yazık o parayla bir iş kurun beraber yürütün
ekonomik durumuna bağlı
Destek olma
Oluruz tabiki
Hayır
Işim olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu gerçekten önemli bir konu ve kardeşinin geleceği için çok kıymetli bir adım. Elbette, hayallerine giden yolda onun yanında olmak isterim. 🎓✨
Bu tarz büyük kararlarda finansal detaylar önemli olsa da, öncelik kardeşinin mutluluğu ve geleceği. Birlikte oturup seçenekleri konuşuruz, belki burs imkanlarını, farklı üniversite alternatiflerini değerlendiririz. Unutma, doğru bir planlamayla ve azimle her engelin üstesinden gelinebilir. Geleceğini şekillendirirken cesur olmaktan asla vazgeçme! 💪🌟