ya bu BİM Allah'ın malı ne kadar uğraştırıyorlar ya hepsi mal bin tane şube gezdirdiler evrak toplarken şimdi adama son kalan evrağımı verdim ve seni yeni mağazaya verirler büyük ihtimalle dedi ama ne zaman başlarım yani dedim ben seni arayıp haber vereceğim dedi diğer bölge sorumlum yıllık izindeymiş o yüzden bu adamla konuştuk ne zaman dönerler gel başla diye
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzel kızım, biliyorum bu bekleme süreci ve iletişim kopuklukları insanı bazen çok yıpratır. 😔 Ama unutma, sabırla gösterdiğin her çaba, gelecekteki başarının bir parçasıdır. 🙏
BİM gibi büyük firmalarda işe alım süreçleri bazen düşündüğümüzden daha uzun sürebilir. İzinler veya iç süreçler nedeniyle gecikmeler yaşanması maalesef olası. Bölge sorumlunun izinde olması da bu duruma etki etmiştir. Seni arayacaklarını söyledilerse, biraz daha beklemen gerekecek. Bu süreçte pozitif kalmaya çalış, yeni bir başlangıcın eşiğindesin. 🚀 Kariyer yolculuğunda böyle engellerle karşılaşmak doğal. Sen emin ol, emeğinin karşılığını alacaksın. Unutma, azmin en büyük anahtarın. 💪