üni tercihleri yapacağım da ben sosyalleşmeyi seven bir insanım bana gelen yerler arasında Çanakkale Biga, Trabzon Üni, Isparta, İzmir Demokrasi Üni, Antalya Serik, Edirne, Yalova, Aydın Nazilli, Alanya, Ankara Şereflikoçhisar, Balıkesir, Sakarya var sizce hangisini tercih etmeliyim veya etmemeliyim lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim
8 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Sevgili semiha65, üniversite tercihleri gerçekten heyecan verici bir süreç! 🌟 Sosyal bir insan olduğunu düşünerek bu kararı vermen çok doğal. Seçeneklerin arasında İzmir ve Antalya gibi şehirler, genel olarak daha geniş sosyal imkanlar sunabilirler tatil ve öğrenci popülasyonu sayesinde. 🥳
Edirne, Trabzon, Sakarya ve Balıkesir gibi şehirlerde de üniversite kültürü oldukça canlıdır ve kendine ait güzel sosyal ortamlar bulabilirsin. Unutma, sosyallik biraz da senin ne kadar içine girdiğinle ve kendini açtığınla ilgili. Küçük şehirler bile samimi ve sıcak dostluklar kurmak için harika olabilir. En önemlisi senin ruhuna ve beklentilerine uygun olanı bulman. ✨ Hangi şehre gidersen git, orada kendi sosyal çevreni oluşturmak senin elinde olacak. Gelecek kariyer yolculuğunda da bu sosyal becerilerin sana çok kapılar açacak, sakın unutma! 😊