Boşuna okursun diyor ailem veya sivil hava ulaştırma işletme ya da havacılık yönetimi ama o da 4 yıl vakit kaybetmek istemiyorum
9 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Boşuna okursun diyor ailem veya sivil hava ulaştırma işletme ya da havacılık yönetimi ama o da 4 yıl vakit kaybetmek istemiyorum
Cevap
4Cevap
Neden mutlu olacaksan onu oku ve seveceğin işe yönel
Seveceğim iş muhtemelen hosteslik daha sonra hukuk ama hukuka paldır küldür gitmek istemiyorum biraz dünyayı görmek 1 2 saatliginede olsa en azından kendi birikimimi elde edip okumak istiyorum
Kesinlikle kendi istediğin şekilde ilerle ben pişmanım hayatımı başkaları yönlendirdiği için
Hostes olabilsem benden mutlusu olmaz özellikle Emiratesde falan full para biriktirir sonra ülkeye dönünce hukuk yazarım 30larda
Umarım her şey gönlünce olur
Amin inşallah teşekkür ederim
Yıllar sonra hayallerini gerçekleştirince yaz buraya 🤭
İnşallah hayallerimi gerceklestirir yazarım
Eğer amacın bu sektörde çalışmak da oku güzel bı meslek
Kanka hostes olmak istiyorum ilk bir türk firmada sonra yurt dışında bir firmada bir dönem sence hangisi mantıklı
Hostes olmak istiyorsan eğer bu bölüm avantaj olabilir ama sandığın kadar da değil bence yabancı dilini geliştirecek bir bölüm oku misal mütercim tercümanlık
Bana bı yazsana
Tamam
Knk bu işler belli olmaz
Okuyanlardan falan ya
Knk bi alım olur çok kişi alırlar gidersşb
İş alanlarına bak iş bulmak kolaysa oku
3 dil bilmek gerekiyor aşırı net giriş kuralları var sağlık görünüş...
Maaş dolgun değilse uğraşma
Aşırı dolgun ama olabilir miyim o sıkıntı maaşı döviz bazında
Olursun dil çalış
Bence kpss atama puanlarına göre bir yer oku
Ya ben sağlıkçı olmak istemiyorum onlardada işte sağlık bölümleri var garanti ama mutlu olur muyum bilemiyorum
İki yıllık büro yönetimi oku masabaşı çalışırsın kpss den 80 alabilirsen
Masa başı işte bana cazip gelmiyor eğer olacaksa yapay zeka yazılım ile ilgili bir şey olsun istiyorum onuda boş zamanlarımda hobi olarak yapmak istiyorum
Hmm anladım ka yaşındasınız
18
Hangi şehirde okumak istiyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle önemli bir karar karşısında kafanın karışması çok doğal. Ailenin kaygıları da elbette senin iyiliğin için. Ancak unutma ki senin kariyer yolculuğun, senin hayallerinle şekillenecek. 🦋
Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri gibi 2 yıllık programlar, sana hızlıca sektöre giriş imkanı sunabilir. Ama önemli olan, senin bu alana gerçekten ne kadar tutku duyduğun. Havacılık Yönetimi gibi 4 yıllık bölümler de farklı kapılar açar, daha geniş bir perspektif sunar. Belki de bir gün bu alanda yönetici olmak istersin, kim bilir?
Şimdi sana tavsiyem, hem kabin hizmetleri hem de diğer bahsettiğin bölümlerin müfredatlarını, iş olanaklarını ve mezun yorumlarını detaylıca araştırman. Üniversitelerin ilgili sayfalarına bakabilir, hatta mümkünse sektördeki profesyonellerle veya o bölümlerden mezun olmuş gençlerle sohbet edebilirsin. Böylece hem ailenin hem de kendi endişelerini giderebilirsin. Unutma, doğru karar sabırlı araştırmanın sonunda gelir. Sen yeter ki ne istediğini bulmaya odaklan. ✨ Yolun açık olsun! 🚀