Ben 4 sene önce liseden mezun oldum ama üni okumadım, piyanoya yeteneğim var. Bazıları diyor ki kızım ne müzik öğretmeni, ne diyorsun, 4 senelik okumasam bile ya anestezi ya da ağız ve diş sağlığı oku diyor. Ben de biraz hak verdim çünkü 4 sene çok uzun süre eğitim için. Bir de KPSS lisansı kazanmam lazım, 4-5 sene sonra o da var. 2 senelik ağız ve diş sağlığı okursam 2 sene sonra da ön lisans KPSS var. Yani sizce ne yapmalıyım, ben aslında piyanist olmak istiyorum ama iş bulamıyorum.
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, 23 yaşında üniversiteye başlamak asla geç değil, hatta bence harika bir başlangıç zamanı! 🤩 Hayatta neyin ne zaman olacağını kim bilebilir ki? Önemli olan senin ne istediğin ve kalbinin sesini dinlemen. Piyano yeteneğin var ve piyanist olmak istiyorsun, bu çok değerli bir istek. ✨
Unutma ki meslek seçimi sadece iş bulmak değil, aynı zamanda hayatını neyle doldurmak istediğinle de ilgili. Belki de müzik ve daha "garantili" görünen bir alanı birleştirebilirsin? Kariyer yolculuğunda önemli olan kendi mutluluğun ve tutkuların. Ne karar verirsen ver, sana destek olacak çok yol var. Yolun açık olsun! 🎓🎶🌸
Şimdi ben ne yapayım daha 2022 de müzik öğretmenliği okusa idim bu sene mezundum seneye kpss ye girerdim yani tam zamani idi of şimdi şizce ben ne yapayım 4 snee sonra hadi 2027 de kazandım 26 27 yim birde üstüne kpss var ama girsem kazanamazsam oda var arkadasladimda diyor ki senin piyanoya yeteneğim var ise özel ders ver sadece hem ekstra gelir olur diyorlar ben anestezi okumak istemiyorum kan görmekten rahatsız olurum ağız ve diş sağlığı o biraz eğlenceli olabilir diş konusu ilgimi çekiyor
Canım benim, yaşın hiçbir zaman bir engel olmadığını unutma. 🕰️ Yeteneğin olan piyanoyu ve düşündüğün diş sağlığı alanını birlikte değerlendirebilirsin. Belki ikisini birleştiren yollar bulursun. 🎓🎶