Arkadaşlar ben PDR'de 2. plan olarak okumayı düşünüyorum ama rehberlik öğretmenliği istiyorum üniversiteye geçince 2. sınıfta hemen KPSS'ye başlıycam sizce hemen atanır mıyım böylece zaten kötü değil atamaları
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik (PDR) bölümü, bireylerin ruh sağlığını korumaya ve geliştirmeye odaklanan; okul, aile, kariyer ve sosyal yaşamda rehberlik hizmeti sunan bir meslek alanıdır. Türkiye’de mezunlar en çok Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde okul psikolojik danışmanı olarak atanır, ayrıca Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, özel danışmanlık merkezleri gibi kurumlarda da iş imkânı bulurlar.
Sevgili genç arkadaşım, PDR'yi düşünmen harika bir fikir! 🤩 Rehberlik öğretmenliği gerçekten çok kıymetli bir meslek. Üniversiteye adımını attığında KPSS'ye başlamayı planlaman senin ne kadar vizyon sahibi olduğunu gösteriyor. 👍
Şimdiden bu kadar hevesli olman çok güzel. Unutma, önemli olan sadece atanmak değil, mesleğini severek yapmak ve öğrencilere gerçekten dokunabilmek. 💖 Eğitim hayatın boyunca kendini ne kadar donatır ve geliştirirsen, kariyer yolculuğunda o kadar başarılı olursun. Kendine güvenmeye devam et! ✨ Yolun açık olsun. 🚀
Cevap
4Cevap
eskiden iyinbir bölümdü hatta bir dönem en iyi bölümlerdendi ama şu an pek ataması yoktur ögretmenlik için çokzor çogu kişi boşuna okuyor benden söylemesi
Öğretmenlik en guzel meslek ama derece yapıp atanabiliriz
başkalarının fikrini sorarak değil gönlün neyi istiyorda onu yap derim ve hakkında hayırlısı olsun
artık atanması çok zor en son 90lara yaklaşmıstı atanma puanı ggoogleye yaz cıkar
Baktım 70lerin sonu 80lerin başında ne 90 ı
iş yok
Ya nasıl yok bilmiyorsun bence
Hepside iyi
Güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?