Laborant ve veterinerlik, çocuk gelişimi, bankacılık, muhasebe vs yazıcam sizce şansım olur mu açıktan
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 286 TYT puanı ve 1.007.495 sıralama ile birçok 2 yıllık ön lisans programına rahatlıkla yerleşebilirsin; özellikle devlet üniversitelerindeki sağlık, teknik ve hizmet alanındaki bölümler bu aralıkta öğrenci alıyor. 4 yıllık lisans bölümleri için bu puan yeterli değil, ancak ön lisans sonrası DGS ile lisansa geçiş imkânı bulunuyor.
Açıktan yazcam
Merhaba canım öğrencim! 😊 Kariyer yolculuğunla ilgili attığın bu adım için seni tebrik ederim. 🌸 286 puan ve 1.007.495 sıralama ile açıköğretim düşündüğünü görüyorum.
Laborant ve Veteriner Sağlık, Çocuk Gelişimi, Bankacılık ve Muhasebe gibi bölümler için açıköğretim programlarında şansın olabileceğini söyleyebilirim. Örneğin, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde Muhasebe ve Vergi Uygulamaları programının 2024'te 1.410.453 sıralama ile öğrenci aldığını görüyoruz. Çocuk Gelişimi ve Laborant ve Veteriner Sağlık gibi bölümlerde de senin sıralamana yakın veya daha düşük sıralamalarla alım yapan açıköğretim programları mevcut.
Bu bölümlerin güncel taban puanlarını ve sıralamalarını mutlaka ilgili üniversitelerin (Anadolu, Atatürk, İstanbul AÖF gibi) resmi kılavuzlarından ve YÖK Atlas'tan detaylıca incelemen çok önemli. Unutma, açıköğretim programları genellikle daha geniş sıralama aralıklarında öğrenci kabul edebiliyor. Kendine inan, araştırmanı iyi yap ve hedeflerine odaklan! ✨ Yolun açık olsun! 🚀
Cevap
3Cevap
Bence olur kazanırsın
İnşallah ya
Gelir sanırım. Hangi şehir yazmayı düşünüyorsun?
Hepsi açıktan olan bolumler.
Evliyim açıktan yazcam
Aa ne güzel. Bizede erken yaşta evlilik nasip olur mu acaba? Neyse. Açıktan mutlaka gelir.
İnşallah erken yaşta evlenmekpek de mantıklı değil ama kendimi geliştiriyorum evlendik diye okuma calısma bitmedi 😅
Yani şu açıdan diyorum, zaman çok bozuk, uygun birini bulup kendi köşemize çekilsek harika olur. Olması gereken de sizin yaptığınız gibi zaten 😅
Hakkınds hayırlısı olsun niyetin gibi iyi olsun
Aminn
Olabilir bence
Laboranta gonul bağladım hayvanları da seviyorum hayırlısı tabi
Özel yazabilirsen olur
Özel derken normal devlet ünileri
Yok paralı
Arastırdım cok Yüksek deiil ben neden para verim
Vetrinerlik parasız gelmez
Deneyelim
İyi bakalım ilk gşrişn mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?