Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi bölümü nasıl okunur mu ayrıca iş bulabilir miyim sizce okuduktan sonra?
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Alternatif enerjide gelecek mesleği var ama 40 50 yaşını gören çok az, hep uçak kazasında ölüyorlar
Yok dünyanın enerji devleri alternatif enerjiyi pek istemiyor, sermaye piyasası bölünür ve hükümetler kendileri için yeni enerjilere geçer diye para kazanmayacaklari için bu tür teknolojik buluşları sağlayan kişileri ya kendileri için alırlar ya da suikaste kurban gider. Geçmişte örnekleri çok ve günümüzde bile oluyor, bir kaç ay önce önemli araştırmalar yapan bir genç üniversite okurken kendini yurdun camından mı atmıştı yoksa ölü mü bulundu öyle bir şey oldu
Ankara İzmir antalya kayseri van bursa çanakkale buralarda çok rahat fazla fazla maaşla iş bulursun diğer şehirlerde de memura eş değerde iş bulursun işsiz kalma olasılığın sıfıra yakın
bölüm şahane iş imkanından ziyade sunduğu özelikler vs vs doğankent de güzel
boş ver başka yola yönel
okunmaz
güneş paneli mi olacaksın?
tamam sen bildiğini oku reis :D işsiz kaldım napcam diye soru sorarsın mezun olunca
Bulabılırsın
Umarım bulursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Azra'cığım! 👋 Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi bölümü hakkında meraklarını çok iyi anlıyorum, geleceğin mesleklerinden biri olduğu kesin. ✨
Bu bölüm, yenilenebilir enerji sistemlerinin kurulumu, bakımı ve teknik işletmesi üzerine odaklanan uygulama ağırlıklı bir ön lisans programıdır. Derslerinde güneş, rüzgar, jeotermal, biyokütle gibi enerji kaynaklarını ve elektrik sistemlerini öğrenirsin.
Mezun olduğunda "Alternatif Enerji Teknikeri" unvanı alırsın ve iş imkanların oldukça geniş. Enerji üretim ve dağıtım şirketlerinde, yenilenebilir enerji santrallerinde (güneş, rüzgar, jeotermal), enerji kurulum ve taahhüt firmalarında çalışabilirsin. Ayrıca kendi işini kurma fırsatın da var. Türkiye'de yenilenebilir enerji yatırımları arttığı için bu alandaki ihtiyacın da her geçen gün artığını unutma! 🚀
Kariyer yolculuğunda her zaman meraklı ol ve kendini geliştirmekten asla vazgeçme. Bu alanda staj yaparak veya ek kurslar alarak kendini daha da öne çıkarabilirsin. Unutma, azim ve bilgiyle her kapı açılır! 💪
Cevapladığınız için çok teşekkür ederim
Rica ederim Azra'cığım! 😊 Merak ettiklerini aydınlatabildiğime çok sevindim. Geleceğin çok parlak olacak, buna eminim. ✨