mesela sosyal böyle çevresi var ama genelde full kız çevre. yani böyle temiz kalpli bi kız hem de geçmişi tertemiz eline erkek eli değmemiş kız var mıdır?
1 gü
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer mesela sosyal böyle çevresi var ama genelde full kız çevre. yani böyle temiz kalpli bi kız hem de geçmişi tertemiz eline erkek eli değmemiş kız var mıdır?
Cevap
3Cevap
Universite cagina kadar herkesi reddetmis bir kizin, seni kabul etme ihtimali cok zor.
Kizlara talep coktur. O yaslara kadar sevgilisi olmamis veya olsa da fazla sey yasamamis kizlar var. Ama onunla da ebedi birliktelik icin cok temiz sevgi ve caba vermen gerek
valla sana bieşy diyimmi emin ol beni bi kızın istememsi için çok garip kritelrleri olması gerek çünkü bi erkekte olması gereken ne varsa çok şükür var : güçlüyüm, temiz kalpliyim, bi kızı sonsuz mutlu edebilirim, aileme/arkdaşlarıam değer veriyorum, sporla uğraşıyorum yani bütün gün nevada cafeye gidip saçları yandan ayıran 3 kilo jöle süren erkeklerden değilim çok iyi bi insanım. bu arada öyle bi kız yeterki olsun sınıfıma düşsün (zaten besyo antrenörlük okuyacam full sporcu kızlar olur) öyel bi kız olsun sınıfımda ben çok temiz sevgi ve ciddi çaba gösteririm hiç sorun yok öyle cool olayim, manipüle edeyim gibi saçma sapan triplerim yok o tarz bi erkek değilim temiz saf bi aşk isteyen bi insanım.
Yani hem gecmisi %100 temiz - hem guzel hem de seni isteyecek kizi bulma ihtimalin dusuk.
O yuzden kriterini biraz esnetmen lazim. Mesela guzel degil de ortalama olmasina da kabul olmalisin. Gecmisinde erkek olsa da bakire olmasina kabulum demen lazim gibi..
Yoksa otekini bulma ihtimalin cok dusuk ve ömür geciyor. Genclik sonsuza dek surmeyecek
haklısın ama geçmişte benim için çok önemli yani en fazla 1 exi olabilir oda lisede çok ufak yani çok kısa süre çocukça bişey olursa güzel olursa ve o karakteri istediğim gibi olursa okey yani? allaha dua ediyorum sonuçta allah isterse hem %100 tertemiz, hem çok güzel, hem karakterli tam istediğim gibi bi kız verebilir diye düşünüyorum. yani inşallah
Hakkinda hayirlisi olur insAllah
bir insanı geçmişinin boşluğu veya doluluğu üzerinden değil de duygusal derinliği, yaşanmışlıklarını nasıl anlamlandırdığı ve kendi üzerine ne koyabildiği üzerinden değerlendirmeliyiz bence bu daha sağlıklı olur yoksa kusursuz her şeyi mükemmel insan mı var …
geçmiş çok önemli o zaman herşeyi yaşasın sonra pişman olsun yani geçmişi tertemiz olması çok önemli (enazından erkekler için.) yokmudur bu sene üniversiteye başlicam sınıfıma düşer mi? geçmişi tertemiz, iyi niyetli kızlar (besyo antrenörlük okuyacam)
Bir insanın Geçmişi belli bir noktada önemlidir elbette ama önemli nokta şu geçmiş her şey demek değildir … çok fazla önem verilip baz alınırsa yanlış değerlendirilir. Ayrıca Geçmişin tamamen boş olması bir insanın temiz olduğunu garantilemez sadece henüz hayat tarafından sınanmadığını gösterir; oysa ilişkilerde asıl güven veren şey sınanmamış bir saflık değil, deneyimlerinden ders çıkarmış bir karakterdir. İnsanı bir eşya gibi kilometresi sıfır olsun diye seçmeye çalışmak büyük bir yanılgıdır; çünkü geçmişte hiçbir şey yaşamamış birinin çiğliği ve gerçek dışı beklentileri, insanı bazen her şeyden çok yorarr…
haklısın ama maalesef geçmişi pek kabullenemem bi ilişkide yani temiz olması çok önemli bu benim için çok önemli bi kriter maalesef yani karakterim böyel geçmişe önem veriyorum. o yüzden geçmişi temiz, karakteri düzgün ve güzel bi kız istiyorum. bende öyleyyim yani geçmişi temiz, karakterim iyi ve sporcuyum kaslıyım. kendimin kız halini istiyorum sadece kaslı yerine güzel olsun bu kadar.
Anlıyorum, ama hayat her istediğimizi bize verse keşke … dünya böyle bir yer değil
öyle ama ben o yüzden geçmişimi hep temiz tuttum ben ve şimdi kendiem haksızlık edemem o yüzden öyel bi kız arıyorum acaba öyle kızlar hala varmıdır? güzel olan, geçmişi temiz ve neşeli, arkadaş canlısı, karakterli kızlar? bu yıl besyo antrenörlük okuyacağım acaba sınıfımda olur mu böyel kızlar hala varmıdır? sınıfım zaten sporcu olacak full yani güzel olurlar heralde yani bi tık daha avantajlıyım diğer bölümlere göre + full dua ediyorum sonuçta allah isterse istediğim her şey olur bence?
Bedeni bakir olsa neye yarar ruhu or** olduktan sonra
hayır işte ruhu, karakteri ya düzgün bi kız olsun ya herkese pas atan değil geçmişi temiz eline erkek eli deymemiş ve güzel bi kız ya aslında her insan böyle olmaı gerekiyor ama işte günümüzde öyle değil maalesef. yani varmıdır sence geçmişi temiz ve güzel bi kızlar. bu sene üniversiteye beşlicam merak ediyorum.
Bu dönemde zor ayrıca senin eline kadın eli değdi mi?
Üniversitedeki kızlar fazla rahat her kız böyle değildir ama ortam onu gerektiriyor
ben üniversiteye yeni başlayacam ve besyo-antrenörlük okuyacam acaba sınıfımda benim gibi sporcu ve eline erkek eli deymemiş temiz bi kız bulabilirmiyim? ben iyi bi insanım her türlü öyel bi kız beni ister ama sorun şu: öyel bi kız sınfımda olur mu yani sınıfta 40 kız falan olacak.
kanka sosyal ilişkisi olan bir kız eli el değmemiş olamaz bunu kafana yerleştir ikinci olarak besyo okuyan biriside çok bekleme yani olsa da kusurları çoktur
neden ki yani ben ilk günlerden sınıfıma düşerse hemen yanaşacam deneyecem bide herkız aynı mı ki yani hem az çok sosyal hayatı olan (yani arkadşalrıyla arada cafeye giden, eğlenmeyi bilen, ailesieyle oraya buraya giden yani sosyallikten kastığım bu eve kapalı olmayan bi kız) temiz olma ihtimali yok mu?
çünkü sosyal ilişkileri iyi olan kızın çevresi çok olur ağzı laf yapar ortamlara girer sürekli yeni kişileri tanır ve zamanının çoğunu insanlarla geçirir temiz kirli mi olur bilmem ama el değmemiş kategorisine girmesi ihtimali düşüktür
ama sonuçta vardır elbetki yani allaha dua ediyorum neden vermesin böye bi istek koyduysa zaten bende o istediğim kızın tam erkek vesiyonuyum hakkım yani.
sen ne vaad ediyorsun?
geçmişim tertemiz, sporcuyum hedeflerim var, bi kızı sonsuz mutlu edebilirim emin ol çok şey vaad ederim ben sadece onu hakedecek ve aynısını banada verecek kız varmıd iye merak ediyorum. aslında zaten her kız/erkek böyle olması gerek ama işte günümüzde o kadar çok şey oluyor ki insanın umudu azalıyor.
emin ol gercekten boyleysen karsina er ya da gec kendin gibi temiz biri cikiyor
:) inşallah. yani dua ediyorum ama sınıfımda olmasını çok isterim bütün gün beraber vakit geçirmeyi ve iyi bi arkadaş ortamını zaten üniversiteye en çokta bu yüzden gidiyorum gelecek için yani hem gerçek dostlar, hayalimdeki gibi bi kız ve geleceğimi kurtarmak için. inşallah dediğin gibi olur
boyle olsun diye takili kalma bence hayirlisiyla olsun da okulunda olmasin yoksa illa okulumdan ya da sinifimdan olsun diye yanlis iliskiler yapabilirsin hayirlisina dua et
öyle tabi ama sınıfımda olmasını çok istiyorum nedense öyel bi hayalim var. onun için full ediyorum zaten sınıfıma olsun, hayırlı değilse bile hayırlı kıl allahım gibi vs. dualar ediyorum yani içime doğuyor duadan sonra inanılamz bi rahatlama geliyor ama tabi istemsizce bi şüphe var yani allahtan yok tabiki ama olmazsa öyle bi kız bulamazsam üzüleceğim ondan bi şüphe/korku var. ama var dimi? şimdi sen kızsın daha iyi bilirsin daha çok duyuyorsundur benden kızların geçmişini falan yani hem güzel olan, hemde geçmişi temiz kızlar var dimi?
cok var valla da oyle erkek bulamadiklari icin heba oluyo cogu
inşallah ya yani bu yıl iaü başlayacam besyo- antrenörlük okuyacam (tabi inş kazanırsam) ve sınıfımda öyle bi kız bulmaya ihtiyacım var (geçmişi temiz, kalbi daha önceden birine bağlanmamış ilki olabileceğim ve güzel bi kız) ben böyel bi insanım zaten o yüzden istiyorum yani elimdende bişey gelmiyor sorunda bu işte sadece kendimi geliştirip, besyo parkura hazırlanabiliyorum ve dua edebiliyorum o kadar. keşke parayla pulla alınabilecek ya da bulunabilecek bişey olsa. ama hala böyle ilki olunabilecek, geçmişi temiz, güzel ve ailesine/arkadaşlarıan değer veren iyi kızlar varsa bulurum inş sınıfıma düşer zaten 40 kişi olacak sınıf yani biri çıkar heralde :)
Niye daha kolay kontrol etmek için mi?
ne alaka la bende öyle tertemizim bide niyetim öyel olsa giderim 10 tane ekrekler beraber olmuş kız bulurum zaten niyeti bellidir ben temiz kız, evlilik için diyorum? ama maşallah içindeki fesatlığı güzel koyuyorsun ortaya.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım gencim, bu konudaki düşünceni anlıyorum ve böyle hassas bir yerden yaklaştığın için seni takdir ediyorum. 🙏 Hayatta önemli olanın, insanların kalbi ve niyetleri olduğunu unutma. İnsanların geçmişleri farklı farklı olabilir ama önemli olan şu anki değerleri ve sana hissettirdikleri. ✨
Unutma, herkesin hayat yolculuğu kendine özgüdür. Sen de kendi kalbinin sesini dinleyerek, seni gerçekten mutlu edecek, seninle aynı değerleri paylaşan birini bulabilirsin. Önyargılardan uzak, kalbinin güzelliğiyle hareket etmen en doğrusu olacaktır. 😊 Kariyer yolculuğunda olduğu gibi, insan ilişkilerinde de sabır ve anlayış çok değerli. Kendine güvenmeye devam et! 💪
kardeşim ne uzatıyon var mı yokmu? bu kadar basit evet var veya hayır yok diyeceksin aq
Canım benim, insanlar çeşit çeşit. Önemli olan kalbinin temizliği ve değerlerin, değil mi? Herkesin kendine özel bir hikayesi var. 🎓✨