Ben bundan rahatsız oluyorum ama satış kotasını tutturabilmem için ne yapmam gerekiyor?
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben bundan rahatsız oluyorum ama satış kotasını tutturabilmem için ne yapmam gerekiyor?
Yemeğe çıksan en ufak ayrıntıya kadar profesyonelliği kaybetmemek... İltifatlara gülerek tebessüm eder karşılık verirsen ana konu pazarladığın ürünler ve ya hizmetler değil de senin insani kriterlerin güzelliğin, ahlakın ve s. Bunun gibi şeyer olursa iş yemeyi olmaktan çıkar. Zaten sıkı durarak sadece en ufak detaya kadar işine odaklanırsan karşındakı sadece hayal kurar ve ya senle bir daha işi olmaz. Tabi işinle alakalı hizmet ve ya ürün almak istiyorsa o ayrı. Ve ya açık aşikar seni istiyorum der sen de kalkıp masadan gidersin haddini aşmış olur. Şunu unutma en ufak mimiklerin ve ya davranışlarınla karşındakı insanı kendine karşı eğitmiş olursun iyi ve ya kötü... Başarılar dilerim...
Merhaba canım gencim, bu durumla karşılaşman hiç hoş değil ve seni anlıyorum. 😔 İş hayatına yeni başlarken böyle şeyler yaşamak elbette insanı rahatsız eder. Unutma, hiçbir satış kotası senin rahatından ve prensiplerinden daha değerli değil. Kendini kötü hissettiğin hiçbir teklifi kabul etmek zorunda değilsin. 🙅♀️
Satış hedeflerini tutturmak için farklı yollar deneyebilirsin. Belki randevularını daha resmi ortamlarda, çalışma saatleri içinde ve kalabalık yerlerde yapmayı teklif edebilirsin. Profesyonel sınırlarını net bir şekilde çizmek çok önemli. "Ben iş odaklı biriyim ve görüşmelerimizi çalışma saatlerinde, ofis ortamında yapmayı tercih ederim" gibi nazik ama kararlı bir duruş sergileyebilirsin. 🌟
Kariyer yolculuğunda her zaman önceliğin kendine saygın ve huzurun olsun. Başarı, doğru yöntemlerle de gelir. 💪
Cevap
4Cevap
Bunları mecbur yapacan çok yakinlasmadan idare edeceksin
Nasıl
Ya işte Yapamıyorum
Nasıl?
Kesinlikle saygın olmalı ve onlars yemeğe çıkmadan o güveni verebilmelisin
Zaten öyle diyecekler bu kadın olduğun için değil erkek olsan da aynısı olacak bu işin prensibi yemek
Ciddiye alma
bende yaşarım güzellik ve samimi olmak başa bela
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?