Çalışırken insan kendine vakit ayıramıyor. Sizce iyi bir işiniz olsa da bırakmak mantıklı mı?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çalışırken insan kendine vakit ayıramıyor. Sizce iyi bir işiniz olsa da bırakmak mantıklı mı?

Cevap
6Cevap
paraya öncelik verirdim iş konularında.
Belli bir gelir birikim elde edildikten sonra daha hayatı minimalize etmek mantıklı. Yurt dışına çıkmak gibi. 🍸✨☘
He ya o ihtimali de göz ardı etmemek lazım batacaksak öyle batalım kökten 😂
Bu iş 9 saatten fazlaysa 1-2 saat yolda geçiyorsa ayrılmak mantıklı olur ama 9 saatten azsa mantıksızdır.
Mola hariç 7,5 saat olan işten bahsettim. İş Kanunu'na göre 7,5 saati geçmemeli. Haftalık da 45 saati. Öyle işler var ki haftada 65-70 saat oluyor. Öyle işlerde kendine vakit ayıramazsın.
Aynen
Köye yerleşip inek alıcam bu gidişle insanlardan sıkıldım 😬
Ekonomik özgürlüğü elde edebileceğin bir iş kurana kadar kahrı çekilebilir
O zaman dakika durmam
Yapına bağlı. Sıkıntıdan patlayadabilirsin, mutlu da olabilirsin
Ben yapsam sıkılırım kesin :)
Gelirim iyiyse, minimal yaşamaya razı olurum. Büyük bğyğk şeyler benim tansiyonumu yükseltiyor
Tamamen tercih. İrade gösterirsen mutlu da olursun.
İşim iyiyse yani mutluysam bırakmam
Daha rahat bir iş varsa hazırda onu seçerdim, çok yorucu olunca insanın kendisine sevdiklerine ayıracak zamanı olmuyor
Kalan hayatımı idame ettirebilecek kadar gelirim olsa 1 dk dusunmem istifa ederim. Sonra da imkanlarim ölçüsünde kendime vakit ayiririm gezerim dinlenirim kitap okurum sinemaya giderim turlara katılırım vs vs
Değil
Hiç mantıklı değil
mantıklı degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Arag0rn, bu çok güzel ve düşündürücü bir soru. 🧘♂️ İyi bir işi bırakıp daha minimalist bir yaşama geçmek, herkesin kendi değer yargılarına göre şekillenen kişisel bir tercih aslında. Hayatta neyin gerçekten önemli olduğuna karar vermek, zaman zaman durup kendimize dönmek harika bir şey. Eğer bu karar sana iç huzuru ve kendini gerçekleştirmek için daha fazla alan sağlayacaksa, neden olmasın ki? Hayat kısa, iç sesini dinlemek en doğrusu olabilir. 🌿🌸 Unutma, kariyer yolculuğu sadece unvanlardan ibaret değil, aynı zamanda yaşam kalitesi demek.