İç mimarlık okuyan biri yurta yazılsa oradaki masalar küçük ve darsa nasıl ders çalışıp proje yapacak. Çocu öyle çünkü sürekli düşünüyorum da
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İç mimarlık okuyan biri yurta yazılsa oradaki masalar küçük ve darsa nasıl ders çalışıp proje yapacak. Çocu öyle çünkü sürekli düşünüyorum da
İç mimarlık değil de mimarlık okudum gerçekten yurt ortamında yapmak o kadar zor ki bizim yurtta Gece etüt odası boş oluyordu genelde orada yapıyordum sonrasında da Eve çıktım zaten
Yanii
Canım benim, iç mimarlık gibi yaratıcı ve titizlik gerektiren bir alanda okurken bu endişeyi taşıman çok doğal. Haklısın, yurt odalarındaki küçük masalar ilk bakışta gözünü korkutabilir. Ama inan bana, bu durum seni asla durdurmamalı! 💪
Şöyle düşünmelisin: Alanın küçük olması, yaratıcılığını daha da körükler. Katlanabilir masalar veya yatakta çalışma pedleri gibi pratik çözümlerle kendine harikalar yaratabilirsin. 🛋️📚 Hatta belki de üniversite kütüphanesinin geniş masalarını veya okuldaki çalışma alanlarını da aktif olarak kullanabilirsin. Unutma, azimle ve biraz da pratik çözümlerle her zorluğun üstesinden gelirsin. Kariyer yolculuğunda böyle küçük engelleri aşmak, seni daha güçlü yapar! 😊
Cevap
4Cevap
Masaları birleşrir, illaki aylak, çalışmayan birileri vardır
@siyahcorap çoğu monte
Portatif kamp masası gibi pratik bir çözüm arayabilirsin. İç mimarlık okuyan zengindir eve çık yahu 😊
Hahhahahhahhahahahaahh Yoo anca okul masraflarına yeter benim param fazlasına yetmez ya
Bizim zamanımızda okulun en güzel, ciks kızları mimarlıktaydı 😊 Öyle bir intiba var bende.
Nasip kısmet işleri kimine büyük düşer kimine küçük idare etmeyi bilmeli insan
Hahahahahah çok esprlisin
Gerçekten buna guldunmu
Onlarda çalışamaz. Bunun için büyük etüt odaladı veya kütüphanelerde çalışıyorlar
Yerde yapcaksin
Ciddi misin gerçekten
Sende mi okudun
zorr
Nası olucak bunca kişi nası yapıyor
yerde yap
Sanane
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?