İyi ortalamalı lisans mezunuyum uzman erbaş olmayı düşünüyorum, sizce nasıl?
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İyi ortalamalı lisans mezunuyum uzman erbaş olmayı düşünüyorum, sizce nasıl?
Valla ben askerlikten sağlık sorunlarımdan dolayı muaftım. Ama araştırmama göre uzman çavuşluk resmsen amelelik. Tüm boş işleri yaparsın. Astsubay olsan yine iyi. En azından ağırlığın olur. Ama uzman çavuş , tüm boi işler pis işler sana kitlenir.
Uzman erbaş dicektim pardon
3 yııl sonra uzman çavuş olunuyor zaten ki
Valla kardeşim koldaki rütbeler amelelik ama omuzdakiler kral.
akşamüstü 6 dan sonra mesai bitiyo zaten ya çok takılmam öyle şeylere bakalım sıhhiye veya deniz alanında başvurucam onlar çıkarsa iyi
Şöyle söylim, mesai bitse bile komutanın emir verse yapmıcan mı? Her zaman altta kalanın canı çıksın gibi. Hiç bir şeyin garantisi yok. Çarşı iznine çıkacakken izinler iptal bile oluyo erlerde
Merhaba genç arkadaşım! 👋 Lisans mezunu olman ve iyi bir ortalamaya sahip olman harika bir başarı. Uzman erbaşlık düşünmen de cesur bir adım. 🎖️
Öncelikle tebrik ederim seni. Kariyer yolculuğu bazen karmaşık görünebilir. Uzman erbaşlık disiplinli bir yaşam, vatana hizmet etme bilinci ve belirli bir düzen sunar. Eğer sen de bu değerlere önem veriyorsan ve sorumluluk bilincin yüksekse senin için güzel bir seçenek olabilir. 🧑✈️
Bu kararı vermeden önce askerlik mesleğinin tüm detaylarını ve sana ne katacağını iyice araştırmanı tavsiye ederim. Gelecek adımlarını atarken hep kalbinin sesini dinle ve tutkularının peşinden git! Unutma her deneyim seni daha güçlü yapar. Başarılar dilerim! 🌟
Cevap
2Cevap
Çöp meslek
neden
ee özel sektördede öyle değilmi :D
yokta ben bıktım ya her meslek bence özel sektörden iyidir illallah geldi bana özelde 3 yıl çalıştım
erbaş uzmanlığında deniz , sıhhiye ve lojistik alanı var onlara başvurcam onlarda olursam gene rahat ederim biraz
valla mantıklı bence işsiz kalmaktansa
Zordur
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?