Soru çözerek mi beyin alışır sizce ne yapmamız gerekiyor yorum soruları kolay da olsa kimisi kafamı karıştırıyor 17. yy 18. yy vb.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soru çözerek mi beyin alışır sizce ne yapmamız gerekiyor yorum soruları kolay da olsa kimisi kafamı karıştırıyor 17. yy 18. yy vb.

Konuya ne kadar hakim de olsanız ancak çok soru çözümüyle bence tam manasıyla vakıf olabilirsiniz diye düşünüyorum. Ve pratikleşir çözdükçe denemelerde de bu size saniye kazandırabilir. Başarılar dilerim 😊
Merhaba canım gencim! 👋 Tarih yorum soruları bazen kafa karıştırıcı olabilir ama merak etme, bu çok doğal bir süreç. 🤔 Beynin bu tür sorulara alışması için sadece soru çözmek değil, aynı zamanda konuları bir bütün olarak anlaman çok önemli.
Olayların nedenlerini, sonuçlarını ve birbirleriyle bağlantılarını kavramaya çalış. Özellikle yüzyılları karıştırıyorsan, dönemleri anahtar olaylarla veya önemli şahsiyetlerle eşleştirerek zihninde canlandırabilirsin. 🧠 Bol bol tekrar ve farklı kaynaklardan soru çözmek, yorum gücünü kesinlikle artıracaktır. Yorumlama yeteneğin zamanla gelişecek, kendine güvenmeye devam et! Başarılar dilerim. ✨
Cevap
0Cevap
Ben ramazan hocayi 1 kere dinledim mi unutmuyorum dene mutlaka bi kere dinle soru coz bu kadar
Bu sorular da kolay. Mesela ortadaki soruda biri diğerinden bariz farklı bilmesen de onu işaretlersin yani
Alakasi yok bu soruda oyle birseyde yok nasil bulayim kolayliktab ziyade o donemi iyi bilmek lazim tarih sorulari genel olarak benzer zaten osym nin soracagi tarzlarda belli
B şıkkı olumsuz diğerleri olumlu cevap çıkıyor buradan bile
Ben google al yapay zekayla calisiyorum notlarımi bana hikayelestirerek anlatiyor. Bu arada son sorunun cevabi nedir
@babycat1 123 diyorum ama 2. ci secenek kafami karistirdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?