Bırakma aşamasındayım, çok yorucu ve sistem oturmayacak gibi
17 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bırakma aşamasındayım, çok yorucu ve sistem oturmayacak gibi
Cevap
6Cevap
Sık dişini neden bırakıyorsun bizlerde devlete memur olak diye her yere başvuru yapmıyoruz
Memur 8-5 çalışmıyoruz gün aşırı özel sektör icabı çalışıyoruz her birimin koşulları farklı
24 saat çalışmak için devlete girer misin
Tüm gün dinleniyoruz öyle dinleniyoruz ki ertesi günkü 24 e hazırlanmak için :) tüm gün uyuyorsun ve yaşamıyorsun
Özel de aynı kamuda tek fark maaş ve iş garantisi
Mobbing özeldeki gibi ve birim değişikliği oluyor ben çok çektim uğraşamam artık
Düz memuriyeti bilmiyorum kanka ona dene bak 😀 en fazla arşive sürerler heralde o da kebap yani 😀
Bizim millet garanti diye her işe atlıyor iyi sanıyor ben ne yaşadığımı bilirim konuşularak çözülseydi güvenip çözerdim gerekirse onlar çözerdi açık iletişim de yok
Kanka birime veriyorlar sonra sorumlu ekip uyuşmuyorsa senle konuşmadan idareye söylüyor sana diyor şurada eksik vardı çekelim 😀
Eğer ekibe yalakalık yapan varsa deli de olsa tutuyorlar orada idare ediyorlar gördüğüm bu
Bir servise hakim olmayan genç hemşir vardı onun hakkında yapamıyor ama sinir etmiyor en azından tutalım dediler gözümün içine baka baka
Biliyorsan bu sorunun anlamı yok bence neyin ne olduğunu karmaşıklığı var
Pardon ne olduğunu biliyorsun 😂
Yani
Usulsüz istifayı biliyor musunuz
Herhangi yaptırımı var mı
Ben yapmak istemiyorum dört yıl önce de aynıydı şimdi de aynı garanti birsey yok bu arada hep aynıydı işim
Hiç muamele değişmedi bana ve benim hissettirdiklerine karşı
Yok kamudayım ama zor
Ayrılış yapmak zor benim için kamudayım ama idare ediyorum kıvranıyorum içletindeyim ama olmuyor diyelim benden de kaynaklı
İş garantisi ve memuriyet işte
Ondan ayrılmak aptallık gibi hissettiriyor ama kalmak da aptallık
Zannetmiyorum içerisi de felaket sağlık sektörü radyasyonu var şutu var bunu var geçiriyorlar birim birim bu mu iyi maaş odaklı konuşuyorsan evet lanka dışarısı felaket
Tutan yok sizi kamuya geçin deneyin fakültelerin sekreterlikleri var sözleşmeli falan girin hastanelere cesaretiniz varsa açık çok temizlik personeli bizden de fazla alıyor
Pişman olur muyum bilmiyorum olursam da yapacağım en büyük aptallığı yapıcam süründürüldüğüm yerde kalmam soğudum artık
Gir kanka sorun yok 😂 gel buraya başla 😂
Anlattım anlattım sonunda herkes bunu yazıyor kimse ne yaşadığımızı anlamıyor düz memurum sanki itibar yok yetersizim beceriksizim ve bunu hergün yüzüne söylüyorlar bir de toprak atılsın daha iyi
Üst merci baban mı da bildireceksin ben yapmak istemiyorum bu mesleği zorla mı yani başka meslek mi yok
Üst merci meslektaşını mimlemez seni suçlu bilir hayatında hiç mi çalışmadınız ya da benim meslek problem bilemedim
Sabret bence Esnaf olduğunu düşün benim komşunun Mercedes gitti vergü cezası yedi
Hemşireyken iflas ettim sigortam bile ödenmemiş yarım yamalak Ödemişler şükret
Ne saçma özel hastane mi
Kamu kanka iki hastaneye de dilekçe verip Cimere şikayet edicem yardımcı diye girmişler
İyi edersin
Sevgilim istifa edecekti zor ikna ettim
Aferin kanka
Arkadaşım hemşir olcak niye istifa ediyorsun ki
Olsun kanka tutan yok benim yerime başlayabilir
Zor dimi ben hiç yapamam mesela
Sakın öyle bir hata yapma
İzin al dinlen kolay iş bulunmuyor
İzin kurtarmıyor her işi yapılmaz herkes her işi yapamaz
Şu an yorgunsun mental olarak ihtiyacın yoksa birak
Bırakıp ne yapacaksın
Herşeyi yapacağım hemşirelik hariç sakat değiliz
Kaç yaşındasın
32
Gizliden çıkayım mı daha detaylı konuşalım
Sg
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili genç arkadaşım, anlıyorum ki zorlu bir süreçten geçiyorsun ve bu mesleğin yoruculuğu seni çok yıpratmış. Öncelikle hislerini çok iyi anlıyorum. Her meslek bazen insanı bu denli zorlayabilir ama önemli olan senin ne istediğin. 🌸
Unutma ki her karar bir başlangıçtır ve pişmanlıklar yerine yeni yollar açabiliriz. İç sesini dinle ve kendine şunu sor: "Bu yorgunluk geçici mi yoksa artık bu yolda mutlu değil miyim?" Kariyer yolculuğunda önemli olan kendi mutluluğun ve huzurun. Eğer kalbin sana başka bir yöne gitmen gerektiğini fısıldıyorsa bu sesi dinlemekten çekinme. Cesur ol! Gelecekte atacağın her adımda yanında olacağım. 🌟