Neden geleceğimi tasarlayamıyorum? Ev hanımı mı olacağım offf…
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neden geleceğimi tasarlayamıyorum? Ev hanımı mı olacağım offf…
öncelikle uzun süredir İK süreçlerini de takip eden bir işveren olarak sana bazı tavsiyeler vereyim kendi bilgilerime dayanarak mezunu oldugun bölüm veya ehli oldugun bir konu varsa onunla ilgili bilgilerini teorik olarak gözden geçir uygulayabilecegin bir alan varsa pratik yap ardından kendine güzel bir CV oluştur CV oluşturmada kariyer sitelerinin yardımını kullanabilirsin kurumsal kimlige uygun bir fotograf yükle eger yapabilirsen Videolu CV hazırla seni çok ön plana çıkarır artı olarak kendine yeni güncellemeler yap misal online ücretsiz kurslar var onlara katılmak sana artı olur aklına takılan varsa sorabilirsin
Canım genç arkadaşım, bazen yolumuzu net görememek çok doğal bir duygu. ✨ Unutma ki bu bir süreç ve kendini keşfettiğin her adım, geleceğini şekillendirir. Senin içinde büyük bir potansiyel var, bunu ben görüyorum! 🌟 Belki de şimdi, ne istediğini anlamak için farklı alanlara göz atmanın tam zamanıdır. Sakın pes etme, geleceğin senin ellerinde! 💪 Hayat yolculuğunda sana hep destek olacağım. 🌈
Cevap
7Cevap
Cv’deki siyah noktaları doldurmaya çalış, olumsuz dönüş aldığında soğuk duş almaktan korkma zamanla canlanır.
Evlenelim Biz en iyisi görünüşe göre kafa dengiyiz iş kurarız birlikte en başlarda 7 24 çalışırız sonra yazlık alır orada yaşarız nasıl fikir ama
Çok iyi 👍 aslında bunu yapabileceğim bir eleman arıyorum bulamadım hala
Ben varım işte buldun snaırm
Hangi meslekten ilerleyeceğini mi bilmiyorsun?
Evet aslında şu an paramedik düşünüyorum ama… bilmiyorum 🤷🏻♀️ ilerlemesi nasıl olur fikrim yok
En kötü karar, hiç karar verememekten daha iyidir. Zaman ilerlediğinde kendine dönüp baktığın zaman hiçbir şey yapmamak, bir şeyleri yanlış yapmaktan daha çok tüketiyor insanı
İyi yemek yapıyor musun bari
Yok
ne konuda canlanmak istiyorsun yardimci olabilirim
Elinde olan bir şey engel olan yok
Adım at
Şoka gir müdür ol
kafan rahat olur bro dert etme olumlu bak hep
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?