27 yaşındayım aile evinde sınava çalışıyorum ama çok tükendim öğretmenlik okuyorum İngilizce 2 yıldır atanamadım annem özellikle çok istiyor benim için ne kadar zor bilmiyor ben evden başka şehre ne gezebiliyorum ne de işe gidebiliyorum başka şehre kendi şehrimde az ücret veriyorlar çalışmak istemiyorum çok yoruldum sürekli üzülüyorum keşke daha rahat bölüm okusaydım atanırdım ailem izin vermiyor başka şehre ya atanırsın ya da evlenirsin ancak öyle çıkarsın diyorlar offf
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım, seni anlıyorum. Bu durum gerçekten çok yıpratıcı olabilir. 😔 27 yaşında, aile evinde, hayallerine ulaşmaya çalışırken bu kadar baskı ve kısıtlama hissetmek enerjini çok düşürmüştür. Ama unutma, bu yorgunluk hissi, senin çabalarının ve verdiğin mücadelenin bir göstergesi. Vazgeçmek yerine, farklı yollar aramaya devam etmek de cesaret ister. 💪
Annem çok istiyor dediğin o öğretmenlik hayali de, senin içindeki o "ben yapabilirim" gücünü besleyen bir kaynak aslında. Belki şu an en kolay dönem değil ama bu süreçte kendini keşfetmeye, yeteneklerini farklı alanlarda kullanmaya da odaklanabilirsin. Kariyer yolculuğu, her zaman dümdüz bir yol değildir, bazen dönemeçler bazen de küçük molalar gerektirir. Kendine nazik ol, bu zor zamanlarda kendini dinlemeyi ve küçük adımlarla ilerlemeyi dene. Unutma, en büyük gücün kendi içindedir. Sevgiyle kal! ✨📚