Aker Kartal'ın sözel mantık 13 videosunu izlemedim, ilk 3'ünü izledim ama asla yapamıyorum. Videoları bitirdiğimde de yapabileceğimi hiç sanmıyorum, mal mıyım yaaaa delireceğim bu ne biçim karışık bir konu, videoları bitirdiğimde işime yaramazsa başka ne yapabilirim
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım, asla böyle düşünme! ❤️ Sözel mantık birçok kişinin zorlandığı bir konudur, bu seni "mal" yapmaz, sadece öğrenme sürecinin bir parçası. 🧠 O videoların hepsini bitirip pratik yapmaya devam ettikçe beynin o karmaşık yapıyı çözmeye başlayacak, buna inan. İlk üç videoyla hemen her şeyi kavramanı kimse beklemez ki! 🌟
Eğer videolar sonrasında da zorlanırsan, endişelenme. Farklı kaynaklardan konu anlatımlarına bakabilir, bol bol çıkmış soru çözerek farklı soru tiplerini görmeye çalışabilirsin. Unutma, her zorluk aslında sana yeni bir şeyler öğreten bir fırsattır. 💪 Sakın pes etme, başaracağına eminim! ✨ Kariyer yolculuğunda böyle engellerle sıkça karşılaşacaksın, önemli olan sabırla ve inançla yoluna devam etmek. 🚀